Ντουντούκα
Μένουμε σπίτι!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Παίρνω θέση στην κερκίδα, Ολυμπιακός και πάλι Ολυμπιακός» (vid)

«Παίρνω θέση στην κερκίδα, Ολυμπιακός και πάλι Ολυμπιακός» (vid)
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 13:31

Ολυμπιακός και πάλι Ολυμπιακός... Η καμπάνια για τη νέα χρονιά και τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού που παρουσιάστηκαν πριν από λίγο, το μότο για φέτος είναι: «Παίρνω θέση στην κερκίδα». Ο στόχος πάντα είναι η κορυφή κι αυτό διακρίνει τον κόσμο του Θρύλου. Τα εισιτήρια διαρκείας θα είναι από την Τρίτη 7 Μαΐου διαθέσιμα για τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Το στοίχημα είναι ένα. Να κάνουν ένα ακόμα ρεκόρ σε ό,τι αφορά τη διάθεση, σπάζοντας τα αντίστοιχα των προηγούμενων ετών. Στην παρουσίαση παραβρέθηκαν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Μιχάλης Κουντούρης, αλλά και ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς.

Ο Παναγιώτης Μπαντούνας, υπεύθυνος Διαχείρισης Εισιτηρίων των «ερυθρολεύκων» τόνισε πώς στόχος είναι: «Ένα ακόμα ρεκόρ από τον κόσμο μας» και συμπλήρωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη του και για τα 19.500 διαρκείας. Επίσης για το γεγονός ότι είχαμε τον πιο μεγάλο μέσο όρο διαρκείας με δεύτερο τον ΠΑΟΚ και τρίτη την ΑΕΚ. Για όλα τα διαρκείας θα υπάρχουν εκπτωτικά κουπόνια για το Red Store, καθώς και για τις φανέλες της ομάδας. Για μία μικρή αύξηση που υπάρχει, όλα αυτά τα χρόνια ο ηγέτης μας, ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει προχωρήσει σε μείωση 50% ενώ η τωρινή Κυβέρνηση αυξάνει το ΦΠΑ».

Τη φετινή χρονιά θα υπάρχουν πέντε είδη καρτών διαρκείας. Η πρώτη περίοδος ξεκινάει την Τρίτη 7 Μαΐου και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 5 Ιουνίου και αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της περιόδου 2018/19, δηλαδή τους παλαιούς κατόχους που έχουν τη δυνατότητα να ανανεώσουν τα εισιτήριά τους. Όσον αφορά τους κατόχους των θυρών 3 έως 7 έχουν δικαίωμα ανανέωσης, αλλά όχι επιλογής θέσης, ενώ οι κάτοχοι Εισιτηρίων Διαρκείας Family, έχουν δικαίωμα ανανέωσης με επιλογή νέας θέσης.

Η δεύτερη περίοδος ξεκινά την Δευτέρα 10 Ιουνίου και θα αφορά όλες τις ελεύθερες θέσεις για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Παράλληλα, για τις θύρες 3-7 θα υπάρχει επιπλέον οικονομική ενίσχυση 50 ευρώ, η οποία θα πάει εξ' ολοκλήρου στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακού. Να σημειωθεί πώς οι τιμές που έχουν τα εισιτήρια διαρκείας θα αλλάξει όταν οι «ερυθρόλευκοι» θα περάσουν στη φάση των ομίλων μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Διαβάστε επίσης

Ο «πανταχού παρών» Καμαρά

Ο «πανταχού παρών» Καμαρά

Ο μέσος από τη Γουινέα έτρεξε πολύ στο ματς στη Λάρισα, έδωσε τις περισσότερες πάσες από πλευράς Ολυμπιακού και σκόραρε.