Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος (vid)

Στη Γενική Συνέλευση του ΕΣΑΚΕ οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος (vid)
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 14:14
Αρθρογράφος: Θεόφιλος Τυριντζής
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Στις 14:30 το μεσημέρι της Δευτέρας 6 Μαΐου διεξάγεται στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ η πιο σημαντική συνάντηση για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Η Γενική Συνέλευση της Λίγκας, παρουσία των μετόχων των ομάδων.

Το «παρών» δίνουν οι ιδιοκτήτες και Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Σε μια συνάντηση άκρως καθοριστική για το άθλημα. Ειδικά μετά από όσα έγιναν την περασμένη Παρασκευή στον ορισμό των διαιτητών.

Είναι δεδομένο πώς το πρόβλημα της διαιτησίας δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό που έχει ζητήσει να φύγει από την ΕΟΚ, να πάει στον ΕΣΑΚΕ και να γίνει επαγγελματική στα πρότυπα της ισπανικής λίγκας. Πολλές ομάδες έχουν θέματα για τη διαιτησία και είναι σίγουρο πώς θα ακουστούν πολλά και ενδιαφέροντα.

Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έφτασαν στα γραφεία της λίγκας γύρω στις 14:10. Το gavros.gr βρίσκεται στον ΕΣΑΚΕ και θα σας ενημερώνει για ό,τι συμβαίνει.

Διαβάστε επίσης

Ο «πανταχού παρών» Καμαρά

Ο «πανταχού παρών» Καμαρά

Ο μέσος από τη Γουινέα έτρεξε πολύ στο ματς στη Λάρισα, έδωσε τις περισσότερες πάσες από πλευράς Ολυμπιακού και σκόραρε.