Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οδηγός για τη συνέχεια…

Οδηγός για τη συνέχεια…
Δευτέρα, 6 Μαΐου 2019 - 23:46

Εντυπωσιακός ήταν ο Ολυμπιακός από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλές εμφανίσεις.

Μάλιστα, στο φινάλε της αγωνιστικής περιόδου ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, κάτι το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ο Θρύλος να μετρήσει 10 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και συνολικά 14 νίκες σε 15 παιχνίδια στο β’ μισό του πρωταθλήματος.

Το εξαιρετικό φινάλε των Πειραιωτών στη φετινή σεζόν θα πρέπει να αποτελέσει οδηγό ενόψει της νέας χρονιάς. Ο Πέδρο Μαρτίνς κατάφερε πολύ γρήγορα να βρει τη χημεία στην ομάδα του, παρά το γεγονός ότι ξεκίνησε σχεδόν από το μηδέν, με τα αποτελέσματα να μιλούν από μόνα τους στην τρομερή δουλειά των «ερυθρόλευκων».

Ενδεικτικό της βελτίωσης του Ολυμπιακού μέσα στη σεζόν, όταν δηλαδή οι παίκτες απέκτησαν χημεία και αυτοματισμούς είναι το γεγονός ότι οι Πειραιώτες σημείωσαν στο β’ μισό του πρωταθλήματος τα 44 από τα 69 που πέτυχε στο φετινό πρωτάθλημα.

Μάλιστα, στα τελευταία 10 παιχνίδια που ο Θρύλος μέτρησε σερί ισάριθμων νικών σκόραρε 33 γκολ, έχοντας δεχτεί μόλις 5 στην άμυνά του.

Κάτι το οποίο επιβεβαιώνει ότι ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε πάρα πολύ μέσα στη σεζόν, έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, και έβαλε γερές βάσεις για τη συνέχεια.

Μία συνέχεια που αναμένεται να είναι ακόμη λαμπρότερη, με κάποιες προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, με την επιστροφή της ομάδας εκεί που ανήκει, στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης