Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κουρασμένη και αποτυχημένη η ΕΠΟ

Κουρασμένη και αποτυχημένη η ΕΠΟ
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2019 - 08:49
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Τα δύσκολα είναι μπροστά της για την ΕΠΟ. Η παρούσα διοίκηση Γραμμένου δεν απαξιώνει μόνο το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού δείχνει ότι δεν μπορεί να διοικήσει, αλλά δίνει και την εντύπωση μιας ομοσπονδίας που είναι κουρασμένη, αποτυχημένη και παραδομένη σε συμφέροντα συγκεκριμένων ομάδων. Από τον Αύγουστο του 2017 που ανέλαβαν τα ηνία ο «δικός μας Γραμμένος», σύμφωνα με τον Ιβάν Σαββίδη, και οι μισοί παράγοντες του μπλοκ του βορρά με τους άλλους μισούς του μπλοκ του νότου έδειξαν ότι δεν έχουν όραμα για το ελληνικό ποδόσφαιρο που παραμένει με σε μια βαλτωμένη κατάσταση, τέτοια που δεν μπορεί να διοργανώσει ούτε τελικό Κυπέλλου.

Ο καιρός που διοικούν είναι πολύς και έχει βοηθήσει να βγουν απαραίτητα συμπεράσματα για την χειρότερη ΕΠΟ όλων των εποχών. Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι και οι ίδιοι οι παράγοντες στο Πάρκο Γουδή δείχνουν ότι δεν μπορούν να διοικήσουν και περιμένουν τις αποφάσεις της FIFA για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, οι οποίες θα βάζουν στο... ράφι την ΕΠΟ και η διοίκηση Γραμμένου θα διοικεί με βάση τις εισηγήσεις των ξένων παραγόντων οι οποίοι θα ασχολούνται με τα πάντα όλα. Δεν είναι υπερβολή να αναφέρουμε ότι θα ασχολούνται μέχρι και με το τι κάνουν οι υπάλληλοι.

Οι αποφάσεις της FIFA για την ΕΠΟ και το ελληνικό ποδόσφαιρο θα παρθούν μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Παγκόσμια Ομοσπονδία, σύμφωνα με πληροφορίες εξετάζει τη λύση ξένου υπερπροέδρου ή τριμελούς επιτροπής (πάλι με αλλοδαπούς) αλλά και λύση ΚΕΔ μόνο με ξένους παράγοντες και στην περίπτωση αυτή θα φύγουν ειδικά ο Περέιρα αλλά και οι Μαρίν, Λίντμπεργκ. Παραμένει άγνωστο αν θα παραμείνει ο Τσέχος υπερσύμβουλος, Πετρ Φούσεκ, καθώς το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του και κρίνεται ότι δεν έχει υπάρξει πρόοδος με την παρουσία του.

Διαβάστε επίσης

Όταν ο Μόουρα «υποκλίθηκε» στον λαό του Θρύλου! (vid)

Όταν ο Μόουρα «υποκλίθηκε» στον λαό του Θρύλου! (vid)

Ο Βραζιλιάνος μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης-πρόκρισης της Τότεναμ επί του Άγιαξ στον τελικό του Champions League έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έχει αποθεώσει και εκείνος τον κόσμο του Ολυμπιακού.