Ντουντούκα
Η κίνηση του Κόκκαλη με το Ρέντη προκάλεσε τόση έκπληξη, όση η επιστροφή Πιτίνο στον ΠΑΟ...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Να χαίρεστε την «εξυγίανσή» σας...

Να χαίρεστε την «εξυγίανσή» σας...
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 00:45

Στο ίδιο έργο θεατές… Τι και αν στο ΟΑΚΑ τη φετινή σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ βρίσκονταν όλοι και όλοι 1.000 άνθρωποι. Τι και αν την ίδια ώρα στο Ολυμπιακό Στάδιο υπήρξε ισχυρή αστυνομική δύναμη, καθώς είχαν επιστρατευτεί 3.000 αστυνομικοί... Και φέτος είδαμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να ντροπιάζεται, με τις εικόνες με τα επεισόδια και του ξύλου στις εξέδρες να ξεφτιλίζουν και πάλι τη χώρα μας.

Μετά τον τελικό του Πανθεσσαλικού, εκεί όπου μαχαιρώνονταν οι οπαδοί των δύο ομάδων, μετά τον περυσινό τελικό του ΟΑΚΑ, όπου... έσπασαν τη μισή Αθήνα, και τη φετινή σεζόν σημειώθηκαν επεισόδια.

Μικρότερης έκτασης, βέβαια, οφείλουμε να το ομολογήσουμε… Φέτος, είχαμε πιο… λίγες «ομορφιές». Ξύλο, επίθεση σε δημοσιογράφους, φτισιές, βρισιές, συγκρούσεις με τα ΜΑΤ. Δεν είχαμε μαχαιρώματα, ευτυχώς.

Με όλα τα επεισόδια να έχουν την υπογραφή της ΕΠΟ, η οποία έβαλε δίπλα-δίπλα τους οπαδούς των δύο ομάδων, την ώρα που το γήπεδο ήταν άδειο!

Πραγματικά, ο κόσμος έχει αηδιάσει με όλη αυτή την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με τους αρμόδιους να είναι ανίκανοι να διοργανώσουν έναν τελικό σε ένα ουσιαστικά… άδειο γήπεδο.

Τι να πει κανείς πραγματικά… Να χαίρεστε την «εξυγίανσή» σας…

Διαβάστε επίσης

Ο «ξεχασιάρης» Βασιλειάδης

Ο «ξεχασιάρης» Βασιλειάδης

Διαβάστε γιατί οι δηλώσεις του είναι «μαγική εικόνα» και γιατί η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν γίνεται να είναι χειρότερη!

Νέα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ...

Νέα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ...

Οι σκηνές βίας συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του τελικού-παρωδία, με οπαδούς του ΠΑΟΚ να συγκρούονται με τις δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο.