Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο «ξεχασιάρης» Βασιλειάδης

Ο «ξεχασιάρης» Βασιλειάδης
Κυριακή, 12 Μαΐου 2019 - 08:54
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Εχει και... θράσος ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, ο οποίος δήλωσε ότι «όσο και αν σκούζουν κάποιοι η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι ίδια». Ένα δίκιο το' χει, αν και εννοούσε το αντίθετο, καθώς η κατάσταση δεν γίνεται να είναι χειρότερη. Για δεύτερη συνεχή χρονιά το ποδόσφαιρο απειλείται με Grexit. Επίσης, φοβήθηκε τα επεισόδια και έκλεισε τις πόρτες για τον τελικό Κυπέλλου. Ακόμη αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος προ ολίγων ημερών είχε δηλώσει ότι «υπάρχει ένα άρρωστο κλίμα, με την ευθύνη και των ίδιων των Ελλήνων διαιτητών».

Με βάση τη δήλωσή του ότι «η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι ίδια», ο Βασιλειάδης διεκδικεί ...πρωτιά. Για να κάνουμε και λίγο χιούμορ ο Υφυπουργός Αθλητισμού φαίνεται να είναι καλός στα αφηγήματα και τελευταίος στις πράξεις. Μπορεί να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, όμως δεν έχει ουσία. Επίσης, χθες είπε ότι «με την έλευση του VAR στη ζωή μας, μειώνονται δραματικά τα περιθώρια να δημιουργούνται σκοτεινές συμμορίες σαν αυτές που ταλανίσανε για χρόνια το ελληνικό ποδόσφαιρο», Τις καταγγελίες για παρασκήνιο δεν τις άκουσε; Ξέρει κάποιον Θωμά και κάποιον Γιαννάκη;

Διαβάστε επίσης

Να χαίρεστε την «εξυγίανσή» σας...

Να χαίρεστε την «εξυγίανσή» σας...

Πανθεσσαλικό, ΟΑΚΑ πέρυσι, ΟΑΚΑ φέτος… Τρεις τελικοί Κυπέλλου Ελλάδος τα τελευταία ισάριθμα χρόνια ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ που ντρόπιασαν το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Νέα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ...

Νέα επεισόδια έξω από το ΟΑΚΑ...

Οι σκηνές βίας συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του τελικού-παρωδία, με οπαδούς του ΠΑΟΚ να συγκρούονται με τις δυνάμεις των ΜΑΤ έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο.