Ντουντούκα
Πάμε, Θρύλε! Πρόκριση στο Λονδίνο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τι ισχύει με τον Ματιέ...

Τι ισχύει με τον Ματιέ...
Δευτέρα, 13 Μαΐου 2019 - 09:33

Στο προσκήνιο παραμένει και η περίπτωση του Ζερεμί Ματιέ για τον Ολυμπιακό. Ο Γάλλος αμυντικός είναι μια περίπτωση που εξετάζουν οι «ερυθρόλευκοι». Έχουν κάνει την κρούση τους για να δουν πώς το βλέπει ο έμπειρος στόπερ.

Ο ίδιος, πάντως, το περασμένο Σάββατο και μετά το ματς της Σπόρτινγκ με την Τοντέλα στη Λισσαβόνα μίλησε για το μέλλον του. Κι αυτό που τόνισε ήταν: «Δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει. Μίλησα με τη διοίκηση. Είναι απόφασή της. Εγώ θέλω να συνεχίσω. Περιμένω την απάντηση του συλλόγου».

Την ίδια στιγμή, στον πορτογαλικό Τύπο αυτό που επισημαίνεται είναι πώς ο Ματιέ εάν μείνει στην Σπόρτινγκ, η ομάδα της Λισσαβόνας θα πρέπει να του καταβάλλει ένα μεγάλο ποσό ως απολαβές στον παίκτη για την επόμενη περίοδο. Κάτι που δεν είναι διατεθειμένη να κάνει η πορτογαλική ομάδα. Κι αυτό είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος.

Διαβάστε επίσης

Έχει αντίπαλο για Σκρτελ...

Έχει αντίπαλο για Σκρτελ...

Μια ακόμα περίπτωση που είναι στην «ερυθρόλευκη» ατζέντα είναι του Σλοβάκου στόπερ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Πάρμα.

Πολυθεσίτης ο Μπα...

Πολυθεσίτης ο Μπα...

Ο Σενεγαλέζος στόπερ, ο οποίος αναμένεται να ενσωματωθεί με τον Ολυμπιακό στη διάρκεια της καλοκαιρινής του προετοιμασίας μπορεί να προσφέρει βοήθειες τόσο ως κεντρικός αμυντικός όσο και ως αριστερός μπακ.