Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Για κάθε ομάδα απαραίτητος ο Καμαρά…»

«Για κάθε ομάδα απαραίτητος ο Καμαρά…»
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 00:39

Στο… μάτι τον Μαντί Καμαρά έχει βάλει η Γουότφορντ, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Με ΜΜΕ από την Αγγλία να αναφέρουν, ότι οι «Σφήκες» είναι έτοιμες να προσφέρουν 14.000.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του.

Οι Γουότφορντ φέρεται να έχουν «ξετρελαθεί» με τις επιδόσεις του Καμαρά. Κάτι που φαίνεται και από τα ρεπορτάζ στο Νησί, τα οποία «προτρέπουν» την Γουότφορντ να... προλάβει την Νιουκάστλ, πριν αυτή κάνει κίνηση για τον μέσο του Θρύλου!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «mediareferee», λοιπόν, ο χαφ από την Γουινέα διαθέτει πολλά από τα χαρακτηριστικά που θέλει ο Χάβι Γκράθια. Στοιχεία τα οποία ανέλυσε το εν λόγω Μέσο, αναφέροντας μεταξύ άλλων:

«Ο Καμαρά είναι ένας αμυντικός μέσος, γνωστός για την ικανότητα του στην πάσα, αλλά και στα τάκλιν. Ο μέσος από την Γουινέα, παρά το γεγονός πως είναι μόλις 22 ετών, δείχνει απίστευτη ωριμότητα στο παιχνίδι του. Η ικανότητα του στο παίρνει τις κατάλληλες τοποθετήσεις στο κέντρο του γηπέδου, συνδυάζεται από την αντίληψη του στην πάσα, αλλά και το γεγονός πως μπορεί να βρίσκει δίχτυα. Όλα αυτά τον κάνουν απαραίτητο για κάθε ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Μαύρη σελίδα για την ΕΠΟ

Μαύρη σελίδα για την ΕΠΟ

Τελικός Κυπέλλου: Ακόμη μια επίδειξη ανικανότητας της ομοσπονδίας, καταγγελίες ότι δικές της προσκλήσεις διατέθηκαν για να εξυπηρετήσουν ανάγκες των ομάδων!

Νέο όνομα στη λίστα ο Ζεφάν

Νέο όνομα στη λίστα ο Ζεφάν

Ο Αλγερινός εξετάζεται από τους «ερυθρόλευκους» ως λύση για δεξιά στην άμυνα, αν προκύψει θέμα μεταγραφής του Ομάρ.