Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία το θέμα Σα

Στην τελική ευθεία το θέμα Σα
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 12:59

Εδώ και πολλές ημέρες οι συζητήσεις για την παραμονή του Ζοζέ Σα στον Ολυμπιακό είναι σε εξέλιξη και έχουν μπει στην τελική ευθεία. Δεδομένη είναι η απόφαση των «ερυθρολεύκων» να διατηρήσουν τον 26χρονο γκολκίπερ στο δυναμικό του. Είναι επίσης σίγουρο πώς ο Πορτογάλος θέλει να παραμείνει στον Πειραιά. Οι συμπατριώτες του εδώ και ημέρες έχουν αναφέρει πώς δεν γυρίζει στην Πόρτο.

Κι αυτό που μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα είναι πώς μετράμε αντίστροφα για το φινάλε αυτής της υπόθεσης, η οποία όπως όλα δείχνουν θα έχει θετική έκβαση. Μια υπόθεση που όλοι θέλουν να τελειώσει ιδανικά και για τις δύο πλευρές. Στην Πορτογαλία αυτό που λέγεται είναι πώς όλα έχουν πάρει τη σειρά τους και είναι θέμα χρόνου να τελειώσουν. Έτσι όπως θέλουν όλοι.

Με τον Ολυμπιακό να αποκτά με μεταγραφή του Ζοζέ Σα από την Πόρτο. Κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί, το τυπικό σκέλος δηλαδή, άμεσα.

Διαβάστε επίσης

«Βλέπει» και τον Μικέλ Αγκού

«Βλέπει» και τον Μικέλ Αγκού

Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν ξανά την περίπτωση του 25χρονου μέσου που ανήκει στην Πόρτο, αλλά φέτος αγωνίστηκε στην Σετούμπαλ.