Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ούτε λέξη για την ουσία, τα επεισόδια του Σαββάτου, από τον Βασιλειάδη!

Ούτε λέξη για την ουσία, τα επεισόδια του Σαββάτου, από τον Βασιλειάδη!
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 13:22

Ούτε λέξη επί της ουσίας από τον Γιώργο Βασιλειάδη για όσα έγιναν στον τελικό του Κυπέλλου. Τον τελικό της... εξυγίανσης, όπου στις εξέδρες υπήρχαν άτομα μόνο με προσκλήσεις. Αλλά και ξύλο έπεσε και απειλή για εκκένωση του σταδίου υπήρχε και η μπάλα χάθηκε για άλλη μια φορά.

Το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν να πει κάτι ο Βασιλειάδης. Όχι τη φράση ««Το ίδιο το ποδόσφαιρο θα πρέπει να ρυθμίσει το ζήτημα της βίας. Η καραμέλα ότι η αστυνομία φταίει για τα πάντα, καταρρίφθηκε μετά τον τελικό του Σαββάτου». Διότι σε έναν τελικό με αναλογία αστυνομικών-προσκλήσεων 3 προς 1, να έχει πέσει ξύλο, έχει και μια ευθύνη η αστυνομία! Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Επί της ουσίας, όμως, τώρα και για να ειπωθούν τα πράγματα με το όνομά τους. Δεν θα έπρεπε ο υφυπουργός να κάνει αναφορά στον τελικό, που ο ίδιος αποφάσισε να γίνει με αυτές τις λίγες προσκλήσεις, από τη στιγμή που έπεσε ξύλο στις κερκίδες. Ίσως να μην είδε τίποτα (!), ίσως να μην έχει ενημερωθεί καλά. Ίσως και στην τελική να μην παρακολούθησε τον τελικό και να μην έχει εικόνα. Ας είχε κάνει μια προσπάθεια να μάθει!

Διαβάστε επίσης

«Βλέπει» και τον Μικέλ Αγκού

«Βλέπει» και τον Μικέλ Αγκού

Οι «ερυθρόλευκοι» παρακολουθούν ξανά την περίπτωση του 25χρονου μέσου που ανήκει στην Πόρτο, αλλά φέτος αγωνίστηκε στην Σετούμπαλ.

Ο ακούραστος Μιλιβόγεβιτς (pic)

Ο ακούραστος Μιλιβόγεβιτς (pic)

Ο Λούκα αγωνίστηκε σε όλα τα ματς της Κρίσταλ Πάλας φέτος, πάντα 90λεπτα, μαζί με τους Μι της Μπέρνλι και Κόαντι της Γουλβς.