Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τέσσερις «ερυθρόλευκοι» στην Εθνική

Τέσσερις «ερυθρόλευκοι» στην Εθνική
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019 - 15:56

Γνωστά έγιναν το μεσημέρι της Τρίτης τα ονόματα των 22 παικτών που κλήθηκαν στην αποστολή της εθνικής ομάδας για την προετοιμασία ενόψει των ματς με Ιταλία (8/6) και Αρμενία (11/6), αλλά και στο φιλικό με την Τουρκία (30/5).

Μεταξύ αυτών είναι οι «ερυθρόλευκοι» Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας και Λεονάρντο Κούτρης. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, Πέλκας, Πασχαλάκης, Κουρμπέλης, Βαλεριάνος, Σιώπης, Κουλούρης, Ντουρμισάι, Κώτσιρας, Μαυρίας, Κολοβός, Σταφυλίδης, Σάμαρης, Βλαχοδήμος, Σιόβας, Ζέκα, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς και Δώνης.

Η Ελλάδα θα κάνει προετοιμασία στο Άπερντορν από τις 22 ως τις 29 Μαΐου και μετά θα πάει στην Τουρκία, στην Αττάλεια, για το φιλικό με την γειτονική χώρα. Κατόπιν θα γυρίσει εντός συνόρων για να ολοκληρώσει την προετοιμασία της, για τα δύο επίσημα ματς του Ιουνίου, για τα προκριματικά του EURO 2020.

Διαβάστε επίσης

Σύντομα στην Ελλάδα ο Μαρτίνς...

Σύντομα στην Ελλάδα ο Μαρτίνς...

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει από τις διακοπές του ο Πορτογάλος τεχνικός όπου αναμένεται να γίνει νέα σύσκεψη για τα μεταγραφικά της ομάδας.

Έβαλε... πωλητήριο ο Μελισσανίδης

Έβαλε... πωλητήριο ο Μελισσανίδης

Μιλώντας σήμερα στους παίκτες της ΑΕΚ, τους είπε πώς μπορούν να φύγουν, αρκεί να φέρουν πρόταση. Και πώς δεν κάνουν για παραπάνω! Μα δεν ήταν δικές του επιλογές;