Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Νέα συνέλευση στον ΕΣΑΚΕ

Νέα συνέλευση στον ΕΣΑΚΕ
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 10:16

Νέα σύσκεψη το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5, 14:00) στον ΕΣΑΚΕ με θέμα το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ. Η επιτροπή που έχει συσταθεί από την περασμένη εβδομάδα, αποτελούμενη από τους Χρήστο Σταυρόπουλο (Ολυμπιακός), Πανταζόπουλο (Περιστέρι), Κώτση (Ήφαιστος) και Ταρνατώρο (Χολαργός) υπό την προεδρεία του Σταύρου Δουβή, πέρασαν αρκετές ώρες στα γραφεία της λίγκας, με στόχο την παρουσίαση ιδεών και προτάσεων στους ιδιοκτήτες, με θέμα τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν.

Στη σημερινή συνάντηση που θα γίνει, θα παρουσιάσουν στους ιδιοκτήτες τις προτάσεις τους, με θέμα ένα καλύτερο... αύριο για το άθλημα. Ένα από τα σημαντικά ζητήματα είναι η αναδιάρθρωση από 14 σε 16 ομάδες, όπως και το μεγάλο θέμα που έχουν θέση οι «ερυθρόλευκοι» κι αυτό δεν είναι άλλο από την επαγγελματική διαιτησία. Επίσης καίριο θέμα είναι και η προσφυγή του Θρύλου στο ΑΣΕΑΔ για τον παράνομο ορισμό των διαιτητών της 26ης αγωνιστικής, η οποία είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί την Πέμπτη 16 Μαΐου.

Διαβάστε επίσης

Σα ως το 2023 στον Θρύλο!

Σα ως το 2023 στον Θρύλο!

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό και θα φορά τα ερυθρόλευκα για άλλα 4 χρόνια.

«Ανοικτή» η υπόθεση του Χασάν

«Ανοικτή» η υπόθεση του Χασάν

Δεν έχει κλείσει ακόμα το θέμα με τον Αιγύπτιο επιθετικό, υπό την προϋπόθεση πώς πρέπει να βρεθεί μια «φόρμουλα» με την Μπράγκα.