Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σα ως το 2023 στον Θρύλο!

Σα ως το 2023 στον Θρύλο!
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 10:30

Αυτό που εδώ και ημέρες ακούγονταν είναι πλέον γεγονός. Ο Ζοζέ Σα παραμένει στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την απόκτηση του Πορτογάλου γκολκίπερ, με μεταγραφή από την Πόρτο.

Με τον 26χρονο γκολκίπερ να ανακοινώνεται από τον Θρύλο και να είναι υπογράφει συμβόλαιο για 4 χρόνια, ως το 2023. Μια μεταγραφή που αποτελεί επιθυμία και των δύο πλευρών.

Διότι οι «ερυθρόλευκοι» ήθελαν να συνεχίσουν τη συνεργασία μαζί του, αλλά και ο διεθνής Ίβηρας γκολκίπερ να παραμένει στον Ολυμπιακό, ο οποίος τον βοήθησε να επιστρέψει στην εθνική ομάδα της χώρας του.

Ο Σα ήρθε και πάλι στην Ελλάδα, ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά αναφορικά με το τυπικό σκέλος της συμφωνία, δηλαδή τις υπογραφές και πριν από λίγο ανακοινώθηκε η απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

«Το νούμερο 1 μας»

«Το νούμερο 1 μας»

Ο Κώστας Καραπαπάς σχολίασε με τον τρόπο του, τη μεταγραφή του Ζοζέ Σα στον Θρύλο.

Νέα συνέλευση στον ΕΣΑΚΕ

Νέα συνέλευση στον ΕΣΑΚΕ

Στις 14:00 το μεσημέρι ανάμεσα στους ιδιοκτήτες των ΚΑΕ και της επιτροπής που συστάθηκε για να βρεθούν λύσεις για το ελληνικό μπάσκετ.

«Ανοικτή» η υπόθεση του Χασάν

«Ανοικτή» η υπόθεση του Χασάν

Δεν έχει κλείσει ακόμα το θέμα με τον Αιγύπτιο επιθετικό, υπό την προϋπόθεση πώς πρέπει να βρεθεί μια «φόρμουλα» με την Μπράγκα.