Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αυτό θα πει… εξυγίανση! Ο Περέιρα άλλαξε την τριάδα των διαιτητών χωρίς να ενημερώσει κανέναν!

Αυτό θα πει… εξυγίανση! Ο Περέιρα άλλαξε την τριάδα των διαιτητών χωρίς να ενημερώσει κανέναν!
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019 - 16:11

Φοβερό! Έγινε κι αυτό στα χρόνια της… εξυγίανσης! Άλλαξαν οι ρόλοι των ρέφερι στον τελικό του Κυπέλλου, από την ΚΕΔ, χωρίς να το ξέρει κανείς. Ένα ακόμα δείγμα της τραγικής κατάστασης στη διαιτησία και της ανικανότητας του Περέιρα και της Κεντρικής Επιτροπής.

Όλα τα είχε ο τελικός παρωδία, αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Άλλαξε η σύνθεση της διαιτητικής τριάδας από την ΚΕΔ, χωρίς να ενημερώσει την Ομοσπονδία, τις ομάδες αλλά και κάθε άλλο εμπλεκόμενο.

O Τόσρτσεν Σίφνερ το μεσημέρι πριν την αναμέτρηση ένιωσε στομαχικές διαταραχές. Ενημέρωσε τον διαιτητή Τσβάιερ, εκείνος με τη σειρά του τον Περέιρα. Και μετά από συζητήσεις, άλλαξαν τους ρόλους στην τριάδα του τελικού. Ήταν πρώτος επόπτης, αλλά τη θέση του πήρε ο Μαρκ Μπορς που ήταν ορισμένος ως βοηθός για το VAR. O Σίφνερ πήρε τη θέση του 4ου διαιτητή με τον Σβεν Γιαμπολόνσκι να φεύγει από εκεί για να αναλάβει βοηθός στο VAR.

Ο Περέιρα, πάντως, δεν ενημέρωσε κανέναν και οι αλλαγές φάνηκαν μετά το ματς. Κι αυτό ο τύπος είναι στην πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας ακόμα. Ο Γραμμένος πάντως παραμένει απαθής και δεν κάνει το παραμικρό!

Διαβάστε επίσης

Πήρε αδειοδότηση ο Ολυμπιακός…

Πήρε αδειοδότηση ο Ολυμπιακός…

Όπως ήταν αναμενόμενο, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ πήρε άδεια για τις διεθνείς διοργανώσεις της UEFA από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ…