Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η υπόσχεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα χρονιά!

Η υπόσχεση του Βαγγέλη Μαρινάκη για τη νέα χρονιά!
Σάββατο, 18 Μαΐου 2019 - 19:16

Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν δεν κατάφερε να πάρει κάποιον τίτλο, με όλους να έχουν δει τι συνέβη για ακόμη μία χρονιά από την... εξυγίανση. Ωστόσο, ξεκίνησε να «χτίζει» κάτι πολύ μεγάλο, με τους «ερυθρόλευκους» να παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στη χώρα, κάτι το οποίο αναγνώρισε και ο κόσμος του Θρύλου.

Οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι τη νέα αγωνιστική περίοδο να επιστρέψουν στην κορυφή και στους τίτλους, κάτι το οποίο τόνισε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατά την ομιλία του στο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7.

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού επισήμανε ότι θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες κινήσεις, ώστε ο Θρύλος να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο τη νέα χρονιά και να πανηγυρίσει τον τίτλο του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας και μεγάλη πορεία στην Ευρώπη.

Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε: «Του χρόνου θα κάνουμε τις κινήσεις που χρειαζόμαστε για να έχουμε μια ομάδα που θα υπερνικήσει κάθε εμπόδιο. Στόχος μας είναι το Πρωτάθλημα ενώ και στην Ευρώπη θέλουμε να προχωρήσουμε. Εμείς άλλωστε είμαστε η ομάδα που φέρνει τους περισσότερους βαθμούς στη χώρα μας…».

Η υπόσχεση του Βαγγέλη Μαρινάκη αναμένεται να γίνει και αυτή τη φορά πράξη, με τον Θρύλο να ενισχύεται ακόμη περισσότερο στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, δημιουργώντας ένα σύνολο που θα επιστρέψει κόντρα σε όλους και σε όλα εκεί που ανήκει, στην κορυφή.

Άλλωστε, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έδειξε με το… καλημέρα τις διαθέσεις του ενόψει της νέας σεζόν, κρατώντας στο ρόστερ του Θρύλου τον Ζοσέ Σα, με όλους να είναι σίγουροι για ανάλογη και πιο δυνατή συνέχεια.

Διαβάστε επίσης

Γκολ «ανθρωπιάς» από τους Βετεράνους του Θρύλου! (pics)

Γκολ «ανθρωπιάς» από τους Βετεράνους του Θρύλου! (pics)

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε φιλανθρωπικός αγώνας από τους Βετεράνους του Ολυμπιακού με την επίλεκτη ομάδα hug4mati στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας της Νέας Μάκρης, με τα έσοδα να διατίθενται για τους εγκαυματίες από το Μάτι.

«Είμαστε όλοι μία οικογένεια, ό,τι χρειαστεί για να συνεχίσουμε στις επιτυχίες»

«Είμαστε όλοι μία οικογένεια, ό,τι χρειαστεί για να συνεχίσουμε στις επιτυχίες»

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρευρέθηκε στο 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, αποθεώθηκε από τον κόσμο του Ολυμπιακού, έστειλε μήνυμα ενότητας, ενώ έδωσε το σύνθημα για νέες επιτυχίες σε όλα τα σπορ του Θρύλου.