Ντουντούκα
Δεν χάνεται το 46ο!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Αντίστροφη μέτρηση για Σεμέδο

Αντίστροφη μέτρηση για Σεμέδο
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 - 09:57

Ακόμα πιο κοντά στον Ολυμπιακό είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο. Όπως αναφέρει και ο «Κόκκινος Πρωταθλητής», οι επαφές και οι συζητήσεις που έχουν κάνει οι «ερυθρόλευκοι» με την πλευρά της Βιγιαρεάλ είναι σε πολύ καλό κλίμα. Και υπάρχει η πεποίθηση πώς το θέμα θα τελειώσει άμεσα.

Είναι δεδομένο πώς οι άριστες σχέσεις που διατηρούν ο ελληνικός και ο ισπανικός σύλλογος έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στις κουβέντες που γίνονται ανάμεσά τους για τον 25χρονο Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό. Με την Βιγιαρεάλ να μην είναι αρνητική στην παραχώρησή του.

Όλα δείχνουν πώς η απόκτησή του από τον Θρύλο θα είναι με την μορφή δανεισμού, όμως πάνω στο τραπέζι έχει πέσει και το σενάριο της συνιδιοκτησίας Ολυμπιακού και Βιγιαρεάλ για τον Ίβηρα στόπερ. Εκεί πάνω γίνονται πλέον οι συζητήσεις και είναι πιθανό να τελειώσουν άμεσα.

Διαβάστε επίσης

Δυνατές κινήσεις για την επιστροφή στην κορυφή!

Δυνατές κινήσεις για την επιστροφή στην κορυφή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε ότι θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο τον Ολυμπιακό, προκειμένου να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο τη νέα σεζόν και να επιστρέψει στους τίτλους, κάτι το οποίο γέμισε σιγουριά τον κόσμο του Θρύλου.