Ντουντούκα
Ξεκίνησε η αντεπίθεση!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Θαυμάσιος άνθρωπος που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε στον Ολυμπιακό…»

«Θαυμάσιος άνθρωπος που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε στον Ολυμπιακό…»
Τρίτη, 21 Μαΐου 2019 - 17:17

Συγκλονισμένοι είναι όλοι στην οικογένεια του Ολυμπιακού με το χαμό του Μανώλη Υφαντή, του γιου του Ηλία Υφαντή, που «έφυγε» από τη ζωή. Με τον Σύνδεσμο Βετεράνων ποδοσφαιριστών του Θρύλου να εκφράζουν τα συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στον Ηλία Υφαντή για την απώλεια του παιδιού του.

Αναλυτικά, η συλλυπητήρια ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» Βετεράνων αναφέρει:

«Ο Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στον θρύλο του Ολυμπιακού και του ελληνικού ποδοσφαίρου Ηλία Υφαντή, στην σύζυγο του Ελένη και στην οικογένεια τους, για την απώλεια του αγαπημένου τους γιου Μανώλη, ενός θαυμάσιου ανθρώπου που μεγάλωσε και γαλουχήθηκε στον Ολυμπιακό και εξελίχθηκε σε έναν σπουδαίο μαέστρο και συνθέτη. Από μικρό παιδί κοντά στη θρυλική ομάδα του Πειραιά και της Ελλάδας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός για το ήθος, την καλοσύνη και το επίπεδό του.

Η απώλεια, αγαπημένοι μας Ηλία και Ελένη, είναι πολύ μεγάλη και εμείς στον Σύνδεσμο αλλά και όσοι σας γνωρίζουν και σας αγαπούν θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να σας απαλύνουμε τον πόνο. Θα είμαστε όλοι μαζί σας αύριο στην Αγία Σοφία στις 15:00 για να αποτίσουμε φόρο τιμής και να σας σφίξουμε στην αγκαλιά μας.

Σύνδεσμος Βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς».

Διαβάστε επίσης

Πάει… Αφρική ο Χασάν!

Πάει… Αφρική ο Χασάν!

Το «παρών» στο Africa Cup of Nations, το καλοκαίρι, θα δώσει οριστικά ο επιθετικός του Ολυμπιακού με την εθνική Αιγύπτου…