Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην εθνική Πορτογαλίας ο Σα (pic)

Στην εθνική Πορτογαλίας ο Σα (pic)
Πέμπτη, 23 Μαΐου 2019 - 15:10

Σε μια ακόμα κλήση της εθνικής Πορτογαλίας είναι ο Ζοζέ Σα. Ο Φερνάντο Σάντος ανακοίνωσε το μεσημέρι της Πέμπτης τα ονόματα των 23 παικτών που έχει στα πλάνα του για το Final-4 του Nations League που θα γίνει το διάστημα 5-9 Ιουνίου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός κάλεσε εκ νέου τον 26χρονο τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Ο οποίος πλέον έχει καθιερωθεί στην τριάδα των γκολκίπερ των Πρωταθλητών Ευρώπης μαζί με τους Ρουί Πατρίσιο και Μπέτο. Κάτι που αποτελεί και επιστέγασμα της πολύ καλής σεζόν που έκανε με τον Θρύλο.

Η Πορτογαλία θα αντιμετωπίσει την Ελβετία, στις 5 Ιουνίου στο «Ντραγκάο» του Πόρτο. Την επομένη διεξάγεται το άλλο ματς, ανάμεσα σε Αγγλία και Ολλανδία στο Γκιμαράες. Οι νικητές θα αναμετρηθούν στις 9 Ιουνίου, στο Πόρτο.

Η καθιέρωση του Σα στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του αποτελεί μια δικαίωση. Δούλεψε πολύ φέτος στον Ολυμπιακό, ως δανεικός από την Πόρτο, είναι ξανά στις κλήσεις της Εθνικής του. Είναι, δε, σίγουρο πώς εάν συνεχίσει να κάνει ανάλογες εμφανίσεις με τον Θρύλο στο μέλλον, θα «χτυπήσει» την... πόρτα της ενδεκάδας των Πορτογάλων.

Διαβάστε επίσης