Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η λύση Καρίγιο για την επίθεση

Η λύση Καρίγιο για την επίθεση
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 11:00

Ένα από τα βασικά θέματα στο μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού το φετινό καλοκαίρι είναι η απόκτηση σέντερ φορ. Με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν τον παίκτη που θα έρθει στον Πειραιά για να κάνει τη διαφορά και να δώσει λύσεις σε ό,τι αφορά την υπόθεση γκολ. Μια ακόμα περίπτωση που απασχολεί τον Θρύλο είναι του Γκουίδο Καρίγιο. Ένα όνομα γνωστό που δεν ακούγεται για πρώτη φορά φέτος.

Ο 28χρονος επιθετικός είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους». Ο Αργεντινός σέντερ φορ που ανήκει στην Σαουθάμπτον που έδωσε τον Ιανουάριο του 2018 στην Μονακό για να τον αποκτήσει. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στην Ισπανία, με τη μορφή δανεισμού στην Λεγκανές. Συμπαίκτης του Δημήτρη Σιόβα στην ομάδα της Μαδρίτης.

Έκλεισε τη σεζόν με 6 γκολ σε 32 ματς στην La Liga. Τώρα ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του, γύρισε στην αγγλική ομάδα, αλλά είναι στην κατηγορία των παικτών που είναι υπό παραχώρηση. Κι αυτό έχει τη σημασία του, διότι μπορεί να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός.

Σε ό,τι αφορά τον Πέδρο Μαρτίνς, έχει καλή άποψη για τον Καρίγιο, του αρέσει το στιλ του ως παίκτης και πιστεύει πώς θα ταίριαζε στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης