Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σκέψεις και για δεύτερο φιλικό στην Ελλάδα

Σκέψεις και για δεύτερο φιλικό στην Ελλάδα
Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 - 14:14

Στις 11 Ιουλίου θα γυρίσει η αποστολή του Ολυμπιακού από το εξωτερικό. Έχοντας ολοκληρώσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στην τελική ευθεία για την πρώτη επίσημη αναμέτρησης της νέας χρονιάς, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Στις 23 ή 24 Ιουλίου το ματς, θα το μάθουν στον Πειραιά στις 18 Ιουνίου που θα γίνει η κλήρωση.

Βάσει προγράμματος, έχουν κλείσει ένα φιλικό μετά την επιστροφή στην Αθήνα. Στις 16 Ιουλίου (21:30) στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», με αντίπαλο την Νότιγχαμ Φόρεστ. Ένα δυνατό τεστ πριν την πρώτη επίσημη υποχρέωση για τη σεζόν 2019/20. Αλλά αυτό ίσως αλλάξει.

Διότι ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του εξετάζουν το ενδεχόμενο για ένα ακόμα φιλικό στο διάστημα εκείνο. Ένα φιλικό στην Ελλάδα. Έχει ακουστεί πώς μπορεί αυτό να είναι με τον Ατρόμητο, αλλά τίποτα ακόμα δεν έχει φιξαριστεί.

Διαβάστε επίσης

Προβάδισμα Ολυμπιακού για Εντουάρντο

Προβάδισμα Ολυμπιακού για Εντουάρντο

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν τις κατάλληλες κινήσεις, την ώρα που η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας που ενδιαφέρονταν για τον 24χρονο μέσο, «πάγωσε» την περίπτωσή του.