Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην τελική ευθεία...

Στην τελική ευθεία...
Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 - 00:34

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού «τρέχει» με εντυπωσιακά γρήγορους ρυθμούς.

Βρισκόμαστε στα τέλη Μαΐου και οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προχωρήσει ή ακόμη και ολοκληρώσει μερικά πολύ σημαντικά κομμάτια του παζλ του ρόστερ τους ενόψει της νέας σεζόν.

Από τη Δευτέρα (27/05) μάλιστα αναμένεται να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, όπως έχει προαναγγείλει ο ηγέτης του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο Θρύλος είναι πανέτοιμος να ολοκληρώσει από πολύ νωρίς το σχεδιασμό του ενόψει της νέας σεζόν και να ξεκινήσει, όντας πλήρης ή σχεδόν πλήρης την προετοιμασία του. Κάτι εντυπωσιακό, το οποίο ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς και όπως φαίνεται θα κάνει πράξη ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Πορτογάλο τεχνικό να έχει από πολύ νωρίς τους περισσότερους από τους παίκτες του ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν, κάτι το οποίο αναμένεται να φανεί και εκ του αποτελέσματος.

Ο Θρύλος «χτίζει» μία ομάδα που θα επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και το γεγονός ότι κινείται τόσο γρήγορα και μεθοδικά για την ενίσχυσή του, αποδεικνύει το πόσο πολύ θέλουν όλοι στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο να καταφέρουν τη νέα χρονιά να πετύχουν όλους τους στόχους τους.

Διαβάστε επίσης

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ομάδα για μεγάλα πράγματα!

Ο Ολυμπιακός με την επικείμενη μεταγραφή του Βαλμπουενά, με τις δυνατές κινήσεις που θα γίνουν προσεχώς, όπως έχει προαναγγείλει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, σε συνδυασμό και με τους Φορτούνη, Ποντένσε, Γκιλιέρμε (και όχι μόνο), «χτίζει» μία ομάδα τοπ επιπέδου με στόχο την επιστροφή στην κορυφή.