Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Βαλμπουενά «πετάει» Κυριακή βράδυ από Κωνσταντινούπολη

Ο Βαλμπουενά «πετάει» Κυριακή βράδυ από Κωνσταντινούπολη
Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 - 01:49

Οριστικά το βράδυ της Κυριακής θα ταξιδέψει ο Ματιέ Βαλμπουενά από την Κωνσταντινούπολη για την Αθήνα. Θα έρθει στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Οι νεότερες πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πώς το απόγευμα της Κυριακής (19:00) θα είναι στο γήπεδο της Φενέρμπαχτσε, στο τελευταίο ματς της σεζόν με αντίπαλο την Αντάλιασπορ. Ο Γάλλος θα αποχαιρετήσει το κοινό της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Εν συνεχεία, θα ταξιδέψει με ιδιωτικό αεροπλάνο από την τουρκική πόλη με προορισμό την Αθήνα και το «Ελευθέριος Βενιζέλος». Η άφιξή του είναι προγραμματισμένη για αργά το βράδυ στην Ελλάδα. Για να ολοκληρώσει την επομένη ημέρα τα διαδικαστικά της μεταγραφής του.

Το πρόγραμμα θέλει τον Βαλμπουενά να περνά από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Δευτέρας και εν συνεχεία να υπογράφει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, που θα έχει διάρκεια ένα χρόνο. Για να ακολουθήσουν οι ανακοινώσεις, όπως είχε τονίσει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Διαβάστε επίσης

Στην τελική ευθεία...

Στην τελική ευθεία...

Εν αναμονή ανακοινώσεων στον Ολυμπιακό, ο οποίος όπως φαίνεται θα ολοκληρώσει τις επόμενες ημέρες πολύ σημαντικές κινήσεις και θα είναι πανέτοιμος από πολύ νωρίς ενόψει της νέας χρονιάς.