Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ενθουσιασμένος με Θρύλο ο Βαλμπουενά!

Ενθουσιασμένος με Θρύλο ο Βαλμπουενά!
Κυριακή, 26 Μαΐου 2019 - 21:13

Μία σπουδαία μεταγραφή θα ολοκληρώσει τη Δευτέρα (27/05) ο Ολυμπιακός, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να αναμένεται στη χώρα μας τα ξημερώματα, ώστε να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο στον Θρύλο.

Ο Γάλλος παικταράς γνωρίζει πολύ καλά σε πόσο μεγάλη ομάδα θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν. Άλλωστε έχει αντιμετωπίσει τους «ερυθρόλευκους» και έχει πάρει… γεύση τόσο από τον κόσμο του Θρύλου και το «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά και γενικά τη δυναμική του Ολυμπιακού.

Ο Βαλμπουενά, λοιπόν, είναι ενθουσιασμένος για την μετακίνησή του στους «ερυθρόλευκους». Αυτό τόνισε και στις δηλώσεις του στο sport 24 radio ο πολύ καλός του φίλος, Κάρλος Καμενί.

«Μιλήσαμε από την πρώτη στιγμή που έγινε η κρούση από τον Ολυμπιακό και μου είπε ότι θέλει να έρθει στην Ελλάδα. Έχει τρομερό ενθουσιασμό για αυτή τη μετακίνηση. Θέλει όχι μόνο να κατακτήσει το πρωτάθλημα, καθώς ξέρει ότι έρχεται σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά και να προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και να κάνουν μία καλή πορεία», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Καμερουνέζος τερματοφύλακας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Βαλμπουενά γουστάρει Θρύλο και θέλει μέσα από τους Πειραιώτες να επιστρέψει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, το Champions League, αλλά και να πανηγυρίσει τίτλους, βοηθώντας τους «ερυθρόλευκους» να επιστρέψουν εκεί όπου ανήκουν, στην κορυφή.

Διαβάστε επίσης

«Σας ευχαριστώ…» (pic)

«Σας ευχαριστώ…» (pic)

To μήνυμα του Ματιέ Βαλμπουενά λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για Αθήνα, για λογαριασμό του Ολυμπιακού…