Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μεγάλη υπερηφάνεια και τιμή που θα παίξω στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας» (vid)

«Μεγάλη υπερηφάνεια και τιμή που θα παίξω στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας» (vid)
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 12:14

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την πρώτη μεγάλη του μεταγραφή για το καλοκαίρι του 2019. Ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι το νέο μέλος της «ερυθρόλευκης» οικογένειας. Ο Γάλλος βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ, συναντήθηκε και με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και υπέγραψε το συμβόλαιό του. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των διαδικαστικών έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Θρύλου, μέσω της κάμερας του Olympiacos TV.

Εκεί στάθηκε στο γεγονός ότι θα αγωνιστεί στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Τόνισε πώς το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι μυθικό γήπεδο, σημειώνοντας πώς έχει φανταστική ατμόσφαιρα και το είχε ζήσει ως αντίπαλο με την Μαρσέιγ. Ευχαρίστησε όλους εκείνους έκαναν ό,τι ήταν απαραίτητο για να ενταχθεί στο δυναμικό του Ολυμπιακού, ενώ έδωσε και την υπόσχεσή του για το UEFA Champions League.

Με τον Βαλμπουενά, στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού, να επισημαίνει: «Είμαι πολύ χαρούμενος και που ενθουσιασμένος που ήρθα στην Ελλάδα. Ήδη νιώθω πάρα πολύ μεγάλη υπερηφάνεια και τιμή, που θα μου δοθεί η ευκαιρία να παίξω στο μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω πολύ αυτούς που θέλησαν να έρθω εδώ και δούλεψαν για να έρθω εδώ. Πρώτα απ’ όλα τον προπονητή που με ζήτησε από πριν, τον πρόεδρο, τον Φρανσουά και τον Κριστιάν. Επίσης πολύ σημαντικό, τον κύριο Ζοζέ Ανιγκό, που για εμένα είναι σαν δεύτερος πατέρας μου. Αυτός ήταν με τον οποίο μίλησα και εάν δεν είχαμε μιλήσει γι’ αυτό το θέμα, μπορεί να μην γνώριζα και να μην είχα έρθει ποτέ στον Ολυμπιακό. Τέλος, αυτούς που υλοποίησαν τη μεταγραφή μου. Τον Πιέρ Ισά και τον Σαλίμ».

Όσον αφορά στο νέο του «σπίτι», το «Κάστρο» του Θρύλου, εξήγησε: «Είναι κάτι πάρα πολύ συναρπαστικό και ανυπομονώ να υπερασπιστώ τα χρώματα της νέας μου ομάδας σ’ αυτό το γήπεδο. Είναι ένα μυθικό γήπεδο με φανταστική ατμόσφαιρα και είχα την εμπειρία να το ζήσω αυτό, όταν έπαιξα πριν από λίγα χρόνια με τη Μαρσέιγ. Ανυπομονώ να ανακαλύψω αυτό το γήπεδο σαν παίκτης πλέον του Ολυμπιακού, να τιμήσω τα χρώματα της ομάδας μου και να αγωνιστώ σε όσα περισσότερα ματς μπορώ. Να ξέρετε ότι έχω έρθει εδώ με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και ελπίζω να χαρίσω πολλούς τίτλους γιατί γι’ αυτόν τον λόγο ήρθα εδώ».

Καταλήγοντας, ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για την Ευρώπη και έδωσε την υπόσχεσή του: «Ο Ολυμπιακός πρέπει να παίξει στο Champions League και θα κάνουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο. Ελπίζω να δώσουμε χαρά και να ευχαριστήσουμε τους οπαδούς μας, που έρχονται κάθε Σαββατοκύριακο για να μας δουν, γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’ όλα. Το να δίνουμε χαρά στους φιλάθλους μας! Ελπίζω να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν γιατί έχουμε πάρα πολύ καλούς παίκτες και έχουμε πάρα πολλά ακόμα να κάνουμε. Πρέπει να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε για να κάνουμε καλή σεζόν».

Διαβάστε επίσης