Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πρόταση του Ολυμπιακού τα πλέι οφ με πρωταθλητή

Πρόταση του Ολυμπιακού τα πλέι οφ με πρωταθλητή
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 19:10

Ο Ολυμπιακός την περυσινή σεζόν μπορεί να μην κατάφερε να κατακτήσει κάποιον τίτλο, ωστόσο, έπαιξε την καλύτερη μπάλα στην Ελλάδα, κάτι το οποίο παραδέχτηκαν σχεδόν όλοι.

Μάλιστα, οι Πειραιώτες έδειξαν την απόλυτη κυριαρχία τους σχεδόν σε όλα τα ντέρμπι της περυσινής αγωνιστικής περιόδου, ανεξαρτήτως των τελικών αποτελεσμάτων.

Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση τη νέα σεζόν να πραγματοποιηθούν τα πλέι οφ, στα οποία θα συμμετέχει και η ομάδα που θα έχει τερματίσει στην 1η θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Με αυτό τον τρόπο η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα θα είναι αυτή που θα συγκεντρώσει περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με τον Ολυμπιακό να είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει ένα ακόμη καλύτερο σύνολο ενόψει της νέας σεζόν, κάτι το οποίο έχει γίνει ήδη ολοφάνερο με τη σπουδαία μεταγραφή του Ματιέ Βαλμπουενά.

Ο Θρύλος με τη νέα μορφή του πρωταθλήματος, λοιπόν, είναι σίγουρος ότι θα μπορέσει να επιστρέψει εκεί όπου ανήκει, στην κορυφή και στους τίτλους, έχοντας την ευκαιρία τόσο στην κανονική διάρκεια όσο και στα πλέι οφ να αποδείξει την ανωτερότητά του.

Διαβάστε επίσης

Φιλικό με Χάποελ Μπερ Σεβά…

Φιλικό με Χάποελ Μπερ Σεβά…

Όπως αναφέρει η «sports.walla.co.il», η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα αντιμετωπίσει τους Ισραηλινούς το Σάββατο 29/6, σε φιλικό στην Πολωνία…