Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηθικολόγοι ή ιμιτασιόν ηθικολόγοι...

Ηθικολόγοι ή ιμιτασιόν ηθικολόγοι...
Τρίτη, 28 Μαΐου 2019 - 16:36

Κατά τη διάρκεια της σημερινής συνέντευξης του Νίκου Νταμπίζας, ειπώθηκε από τον τεχνικό διευθυντή των «πράσινων» η φράση: «Δεν είμαστε ιμιτασιόν ηθικολόγοι...» Τι εννοούσε άραγε;

Διότι είναι πολλά που μπορεί να πει κανείς για τον Παναθηναϊκό. Το περασμένο καλοκαίρι μήπως έχουν ξεχάσει τι έγινε για να μείνουν στην κατηγορία. Αλλά δεν το έχει αναγνωρίσει κανείς. Δήθεν «βράζουν» που η Superleague τους κράτησε στην πρώτη κατηγορία με το -6, αντί να τους ρίξει στη Football League. Κάτι που θα σηματοδοτούσε τη διάλυσή τους. Αλλά αντί να μην μιλούν και να αντιλαμβάνονται πώς παραμένουν στην μεγάλη κατηγορία, διαρκώς προκαλούν! Δεν έχουν αντιληφθεί πώς χρωστούν σε άλλους συλλόγους την ύπαρξή τους.

Το πιο ωραίο, όμως, περί ηθικολογίας ήταν όσα έγιναν στο ματς της 17ης Μαρτίου, αλλά περισσότερο όσα το ακολούθησαν. Μήπως έχουν ξεχάσει με όλα όσα έγιναν, με άτομα με καρτελάκια να κάνουν ντου στο ταρτάν, να φτάνουν στον πάγκο του Ολυμπιακού, να κάνουν επίθεση σε μέλη της αποστολής. Και μετά να έχουν το θράσος, στην εκδίκασης της υπόθεσης, να ζητούν να ξαναγίνει το ματς!

Όχι μόνο αυτό, αλλά να κάνουν λόγο για σκάνδαλο όταν η επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ τους τιμώρησε παραδειγματικά, όπως έπρεπε. Με βαρύ πρόστιμο και -5 βαθμούς για όσους έγιναν τόσο μέσα όσο και έξω από το ΟΑΚΑ. Ακόμα και τώρα, όμως, ούτε ένας δεν έχει βγει να ζητήσει μια συγγνώμη! Να παραδεχθεί ό,τι έγινε και να αναφερθεί σε αυτό. Στη, δε, εκδίκαση της έφεσης κατηγορούσαν τον διαιτητή, μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού, αλλά επί της ουσίας, για τα αίσχη που έγιναν δηλαδή, ούτε κουβέντα.

Τελικά αυτό σημαίνει πώς δεν είναι ιμιτασιόν ηθικολόγοι; Γιατί στα λόγια μπορεί να είσαι ή να μην είσαι πολλά, στην πράξη μετρά τι κάνεις!

Διαβάστε επίσης