Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γεμάτο» ρόστερ, με πολλή ποιότητα

«Γεμάτο» ρόστερ, με πολλή ποιότητα
Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019 - 13:58
Αρθρογράφος: Παύλος Σαχτούρης
ΠΑΥΛΟΣ ΣΑΧΤΟΥΡΗΣ

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι σε εξέλιξη, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοικτή... γραμμή με πολλούς υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Το θέμα όμως είναι πώς οι κινήσεις που κάνουν στον Ολυμπιακό έχουν διπλό στόχο.

Από τη μια να γίνουν ποιοτικές προσθήκες. Να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας ποδοσφαιριστές που θα κάνουν τη διαφορά και θα δώσουν περισσότερα στην ομάδα. Είναι κάτι πολύ σημαντικό, με δεδομένο ότι η νέα χρονιά έχει αυξημένες απαιτήσεις και ο πήχης έχει ανέβει παραπάνω μετά την εικόνα του Ολυμπιακού στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Από την άλλη, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να έχουν ακόμα μεγαλύτερο βάθος στο ρόστερ τους. Διότι η συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League σε συνδυασμό με το μεγάλο στόχο της επιστροφής στη φάση ομίλων και παράλληλα την επανάκτηση της κορυφής εντός συνόρων απαιτούν να έχει η ομάδα ακόμα πιο πολλές λύσεις για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και να μπορέσει να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της.

Διαβάστε επίσης

«Έμειναν 7 ημέρες»

«Έμειναν 7 ημέρες»

Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους συνεχίζονται ως την Τετάρτη 5 Ιουνίου.

Τα δύσκολα ταιριάζουν στον Ολυμπιακό!

Τα δύσκολα ταιριάζουν στον Ολυμπιακό!

Αϊντχόφεν ή Πλζεν στο δρόμο των «ερυθρολεύκων», στο 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Ξέρουν πλέον τους υποψήφιους αντιπάλους τους, αλλά και πώς θα δουλέψουν για να περάσουν στον τρίτο γύρο.