Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Το άξιζε ο Σισέ, έδειξε σπουδαία πράγματα»

«Το άξιζε ο Σισέ, έδειξε σπουδαία πράγματα»
Σάββατο, 1 Ιουνίου 2019 - 23:45

Ήταν αναμενόμενο, αλλά την Παρασκευή (31/5) έγινε και επίσημα γωνστό, ότι ο στόπερ του Ολυμπιακού, Παπέ Αμπού Σισέ, θα δώσει το «παρών» με την εθνική Σενεγάλης στο Africa Cup of Nations, αντιμετωπίζοντας την Αλγερία, την Κένυα και την Τανζανία στον τρίτο όμιλο.

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των Σενεγαλέζων, Αλιού Σισέ, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον κεντρικό αμυντικό του Θρύλου, τονίζοντας μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε:

«Στην ζωή κάθε ομάδας οι απουσίες σε κάνουν να δοκιμάσεις κάποιους άλλους ποδοσφαιριστές! Και ο Σαλίφ Σανέ μαζί με τον Καλιντού Κουλιμπαλί και ο Τσέικου Κουγιατέ, αλλά και ο Παπέ Αμπού Σισέ, επίσης, είναι ποδοσφαιριστές που μας έδειξαν πολύ σπουδαία πράγματα. Έτσι, βρίσκομαι αυτή τη στιγμή με τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς και ο ανταγωνισμός είναι ιδιαίτερα ισχυρός, αλλά το θετικό είναι, ότι ο καθένας μπορεί να καλύψει και να αντικαταστήσει το κενό του άλλου και βρίσκεται σε θέση να αγωνιστεί.

Νομίζω, πως και οι τέσσερις προαναφερθέντες άξιζαν αυτή την επιλογή τους, καθώς αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια της σεζόν».

Διαβάστε επίσης

Ξεμπερδεύει και έρχεται ο Μπα

Ξεμπερδεύει και έρχεται ο Μπα

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός του Ολυμπιακού παίζει σήμερα, Κυριακή (02/06) το τελευταίο του ματς στην Β’ Γαλλίας με την Γκαζελέκ Αζαξιό πριν ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους».

Στο Euro o Ραντζέλοβιτς!

Στο Euro o Ραντζέλοβιτς!

Στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα K21 θα συμμετάσχει ο νεαρός εξτρέμ του Ολυμπιακού, με την εθνική Ελπίδων της Σερβίας…