Ντουντούκα
Φύγαμε για τα αστέρια!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Φυσικά και έχω προτάσεις...»

«Φυσικά και έχω προτάσεις...»
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 - 16:17

Δηλώσεις για το μέλλον του έκανε ο Μάρτιν Σκρτελ. Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός μίλησε σε Μέσα της πατρίδας του μετά την γιορτή που συμμετείχε για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της Μπάνικ Πριέβιντζα.

Ο Σκρτελ δεν θέλησε να πει συγκεκριμένα πράγματα ωστόσο ανέφερε ότι οι μάνατζέρ του συζητούν προκειμένου να βρουν την καλύτερη επιλογή για τον ίδιο.

«Δεν θα μιλήσω συγκεκριμένα. Έχουμε κάποιες προτάσεις, φυσικά. Αφήνω τα πάντα στα χέρια των εκπροσώπων μου και πιστεύω ότι θα βρουν κάτι που θα ταιριάζει σε εμένα και την οικογένειά μου», ανέφερε σχετικά με το μέλλον του και στη Σλοβακία αναφέρουν πως ο Σκρτελ απασχολεί πολύ ζεστά τον Ολυμπιακό και την Πάρμα.

Μάλιστα, ο Σκρτελ ρωτήθηκε και για το ενδεχόμενο να ανανεώσει με τη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. «Μπορούμε να πούμε πως είμαστε σε επαφές και με τη Φενέρμπαχτσε. Είναι καιρός που διαπραγματευόμαστε, αλλά χωρίς σημαντική εξέλιξη. Θα δούμε».

Βέβαια για ακόμα μια ημέρα στην πατρίδα του γράφεται ότι ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί ώστε να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης

Για έναν Θρύλο νικητή!

Για έναν Θρύλο νικητή!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και, γενικότερα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κοιτάζουν… ψηλά, στα «πάνω ράφια» του μεταγραφικού παζαριού, για την επιστροφή στην κορυφή!