Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για έναν Θρύλο νικητή!

Για έναν Θρύλο νικητή!
Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019 - 17:36

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο σχεδιασμός του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Μια χρονιά, στην οποία ο Θρύλος θέλει να επιστρέψει εκεί που του ανήκει, στην κορυφή! Για αυτό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης και, γενικότερα, οι άνθρωποι του συλλόγου κοιτάζουν… ψηλά, στα «πάνω ράφια» του μεταγραφικού παζαριού!

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, βρίσκονται στην αγορά, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή λύση για κάθε θέση. Με τον Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος φόρεσε και επίσημα την ερυθρόλευκη φανέλα, να αποτελεί τρανό παράδειγμα. Παράδειγμα για το που… κινείται η ομάδα του Πειραιά.

Οι ιθύνοντες του Ολυμπιακού είναι σε συνεχείς επαφές και διαπραγματεύσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους υψηλού επιπέδου, αντίστοιχου με του Γάλλου σούπερ σταρ. Με μεγάλη ποδοσφαιρική ποιότητα, δηλαδή, αλλά και προσωπικότητα. Με «πακέτο» τέτοιο, που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τη δυναμική του ρόστερ του Θρύλου!

Μόνο… είδηση δεν αποτελεί, ότι οι Πειραιώτες εξετάζουν πολλές περιπτώσεις (άλλες δύσκολες, άλλα προχωρημένες) και συζητούν με πολλά ονόματα.

Όλο αυτό το διάστημα, «παίζουν» ονόματα όπως του Ρούμπεν Σεμέδο, του Μαρτίν Σκρτελ, του Μάρκους Μπεργκ, του Εντουάρντο. Και όχι μόνο. Στο «ερυθρόλευκο» κάδρο υπάρχουν κι άλλοι. Παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στην ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς του χρόνου.

Το μόνο σίγουρο είναι, ότι ο Ολυμπιακός «τρέχει» τα μεταγραφικά του με «φόντο» έναν Θρύλο νικητή!

Διαβάστε επίσης