Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι ξένοι δεν γλίτωσαν την ΕΠΟ από τον ξεπεσμό της

Οι ξένοι δεν γλίτωσαν την ΕΠΟ από τον ξεπεσμό της
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 08:08
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Η επιγραφή και οι καρέκλες θυμίζουν ότι υπάρχει ομοσπονδία ποδοσφαίρου, ότι υπάρχει ΕΠΟ! Η FIFA και η UEFA τους πήραν χαμπάρι ότι δεν μπορούν να διοικήσουν και ανέλαβαν δικοί τους ...επίτροποι. Αλλωστε, ο λόγος που εμφανίστηκε ο Βασάλο μετά από καιρό στην Ελλάδα ήταν να στείλει τα ανάλογα μηνύματα αλλά και να κάνει επίδειξη δύναμης. Για αυτό και στο ΔΣ δεν άφησε περιθώρια για αντιρρήσεις σχετικά με την απόφαση της παραμονής του Περέιρα στην ΚΕΔ και την... επέκταση του μέτρου των ξένων διαιτητών και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Χώρια που ο Μαλτέζος, πάντα όσον αφορά στο τελευταίο ΔΣ, άφησε αιχμές ότι κάποιες αποφάσεις δεν είχαν στόχο το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και περιέργως δεν αντέδρασε κανείς!

Το να... αυτοκαταργηθεί η ομοσπονδία ποδοσφαίρου λόγω της διοίκησής της θα πρέπει να είναι παγκόσμιο φαινόμενο! Οι ξένοι παράγοντες (Φούσεκ, Χούμπελ) όχι μόνο συνεχίζουν αλλά τους παρακολουθούσαν μέχρι και ποιες αποφάσεις έπαιρναν στα συμβούλια που έκαναν. Πλέον θα τις επιβάλλουν κιόλας και λέγεται πως ο λόγος δεν είναι άλλος από κάποιες αποφάσεις που έπρεπε να πάρουν και δεν πήραν ενώ αφορμές έδωσαν και με κάποιες αποφάσεις που πήραν. Η πλάκα είναι ότι το υφιστάμενο ΔΣ της ΕΠΟ δεν λειτουργούσε αν δεν προηγούνταν παρασυμβούλιο.

Η παρούσα διοίκηση, του «δικού μας Γραμμένου» όπως είπε και ο Ιβάν Σαββίδης για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, απέδειξε ότι δεν μπορεί να διοικήσει, όμως με αυτά που λένε στη FIFA, τους δήθεν φόβους που εκφράζουν, δεν ξέρουν ότι ζημιώνουν εαυτούς όπως και το ελληνικό ποδόσφαιρο; Επειδή άφησαν... χώρο στον Βασιλειάδη να παίξει μπάλα, έπρεπε να είναι και ο λόγος που έπρεπε να παραιτηθούν ή να καταγγείλουν τον Γραμμένο αν μόνο αυτός το επέτρεπε! Επίσης, η FIFA θα έπρεπε να ανακαλέσει τους δήθεν επιτρόπους της!

Διαβάστε επίσης

Έρχονται προτάσεις για τον Σισέ

Έρχονται προτάσεις για τον Σισέ

Έτοιμες να καταθέσουν προτάσεις στον Ολυμπιακό για τον Σενεγαλέζο κεντρικό αμυντικό φέρονται να είναι Σάλκε και Βέρντερ Βρέμης.