Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μου άρεσε η εμπειρία στον Ολυμπιακό…»

«Μου άρεσε η εμπειρία στον Ολυμπιακό…»
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 00:43

Για την θητεία του στον Ολυμπιακό, αλλά και το μέλλον του μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του ο Ζιλ Ντίας.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος αγωνίστηκε την περυσινή σεζόν στους Πειραιώτες, μίλησε πιο συγκεκριμένα στην «rematedigital.pt», τονίζοντας ότι υπάρχουν πιθανότητες να συνεχίσει να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την προηγούμενη χρονιά στη Νότιγχαμ και στον Ολυμπιακό:

«Στην Νότιγχαμ τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν πολύ καλά τόσο σε προσωπικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, αλλά στη συνέχεια υπήρξε μια συλλογική καταστροφή που με επηρέασε και εμένα. Τον Ιανουάριο μετακόμισα στον Ολυμπιακό που διεκδικούσε τον τίτλο στην Ελλάδα και στο Europa League. Ξεκίνησα και πάλι καλά, αλλά τότε τραυματίστηκα στο παιχνίδι του Κιέβου για το Europa League, που με έκανε να μείνω εκτός για έναν μήνα, αλλά κατάφερα να επιστρέψω και να τελειώσω τη σεζόν σε καλό επίπεδο. Συλλογικά, ήταν μια άσχημη χρονιά για τον Ολυμπιακό επειδή δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε κανένα τίτλο και ένας σύλλογος όπως αυτός δεν μπορεί να μείνει για 2 συνεχόμενα χρόνια χωρίς να κερδίσει το ελληνικό πρωτάθλημα».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε για 2η σερί χρονιά να κατακτήσει το πρωτάθλημα:

«Είναι μεγάλη απογοήτευση. Ένας τέτοιος σύλλογος όπως είπα και προηγουμένως έχει συνηθίσει να κερδίζει».

Για τις προσδοκίες του και αν θα μείνει στον Ολυμπιακό:

«Αυτή τη στιγμή πρέπει να περιμένω την απόφαση της Μονακό που είναι η ομάδα στην οποία έχω συμβόλαιο και μόνο τότε θα αποφασίσω για το μέλλον μου. Όσο για τον Ολυμπιακό, πραγματικά μου άρεσε η εμπειρία και υπάρχουν πιθανότητες να παραμείνω».

Για το ποιο θεωρεί ότι είναι το δυνατό του σημείο στο παιχνίδι του και ποιο χρειάζεται βελτίωση:

«Η εμπειρία στην Ιταλία και στην Αγγλία βελτίωσε ουσιαστικά τις τακτικές και τις φυσικές πτυχές του παιχνιδιού μου. Ένας ποδοσφαιριστής βρίσκεται πάντα σε συνεχή εξέλιξη και, ως εκ τούτου, μπορώ πάντα να εξελιχθώ σε διάφορες πτυχές».

Διαβάστε επίσης