Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η λίστα των φορ έχει και άλλα «κανόνια»

Η λίστα των φορ έχει και άλλα «κανόνια»
Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2019 - 11:30
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ο Ολυμπιακός έχει βάλει μπροστά το θέμα του σέντερ φορ. Θέλει να κλείσει τον επόμενο επιθετικό του, αυτόν που θα αναλάβει να δώσει τις λύσεις την σεζόν 2019-20.

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι ένα όνομα που έχει παίξει πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες. Όπως, όμως, έχουμε αναλύσει εδώ στο gavros.gr, δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Έχει γίνει μια πρώτη συζήτηση, πιθανότατα να γίνει και μια ακόμη.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να μείνει μόνο στην υπόθεση του Μπεργκ. Δεν μπορεί να εστιάζει μόνο σε μία και αυτό συμβαίνει από τους ανθρώπους των «ερυθρολεύκων».

Υπάρχουν και άλλοι φορ που έχει στη λίστα του, ο καθένας με τις ιδιαιτερότητές του. Δύσκολες περιπτώσεις, αλλά που ποτέ δεν βγαίνουν από το κάδρο.

Η μία, είναι ένας φορ που αρέσει πολύ στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Φακούντο Φερέιρα, που ανήκει στην Μπενφίκα. Το όνομά του άλλωστε, εδώ και ημέρες έχει παίξει στο πλαίσιο του «ερυθρόλευκου» ρεπορτάζ. Ο Αργεντίνος άλλωστε, είχε απασχολήσει τους Πειραιώτες και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όταν και ήθελαν να τον πάρουν με τη μορφή του δανεισμού, αλλά προτιμήθηκε η λύση Σολδάνο στο τέλος.

Από εκεί και πέρα, ο Καρίγιο από τη Σαουθάμπτον, είναι ένα επίσης όνομα που απασχόλησε και στο παρελθόν. Τότε, επέλεξε να πάει στην Μονακό, αλλά ο Μαρτίνς έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια. Φόρμουλα μπορεί να υπάρξει, έστω και αν είναι δύσκολη περίπτωση.

Δύσκολη φυσικά είναι και ο Μουνιέ της Χάντερσφιλντ που υποβιβάστηκε. Μόνο ως δανεικός θα μπορούσε να απασχολήσει τους Πειραιώτες, που θυμίζουμε πως έχουν βάλει μπροστά για τα καλά το θέμα συμφωνίας με σέντερ φορ.

Υπάρχει ο Μπεργκ, υπάρχουν και άλλοι. Στην Τουρκία επιμένουν ότι το όνομα του Μήτρογλου θα παίξει για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» πάντως να μη δίνουν στίγμα μέχρι στιγμής.

Ο Ολυμπιακός πάντως, δεν χρειάζεται να βρει τον φορ του απόψε το βράδυ. Ο κόσμος μπορεί να βιάζεται, να έχει πιάσει… τρέλα πολλούς στα social media, αλλά αυτό που ενδιαφέρει την ομάδα, είναι να βρει τον ιδανικό. Να βρει τον φορ που θα δώσει λύσεις μέσα στη σεζόν, με στόχο η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Διαβάστε επίσης