Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ξεκινάει το «χτίσιμο» για την επιστροφή στην κορυφή!

Ξεκινάει το «χτίσιμο» για την επιστροφή στην κορυφή!
Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019 - 00:04

Το «χτίσιμο» για την επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή και στους τίτλους ξεκινάει αύριο, Τρίτη (25/06) στο Γκνιέβινο της Πολωνίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» το απόγευμα της Δευτέρας (24/06) πάτησαν το πόδι τους στην Πολωνία, ενώ λίγο αργότερα έφτασαν και στην πόλη όπου θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους. Εκεί θα παραμείνουν μέχρι τις 3 Ιουλίου, καθώς στη συνέχεια θα βρεθούν για 3 ημέρες στην Βαρσοβία.

Στις 6 Ιουλίου οι Πειραιώτες αναμένεται να αναχωρήσουν από την Πολωνία με προορισμό την Αυστρία, όπου θα ολοκληρώσουν και την προετοιμασία τους πριν από τα δύο πρώτα ματς της νέας σεζόν κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, λοιπόν, από αύριο, Τρίτη (25/06) θα ξεκινήσουν τη σκληρή δουλειά, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναμένεται να τους βάλει από νωρίς στα μεγάλα… ζόρια με διπλές και δυνατές προπονήσεις, προκειμένου να είναι όλοι έτοιμοι για την έναρξη της νέας σεζόν.

Διαβάστε επίσης

Επίθεση… όνειρο!

Επίθεση… όνειρο!

Γεμάτο το «οπλοστάσιο» του Ολυμπιακού, ο οποίος διαθέτει ποδοσφαιριστές με τεράστια ποιότητα στην μεσοεπιθετική του γραμμή, την ώρα που μένει να μπει το… κερασάκι στην τούρτα με την απόκτηση ενός ακόμη φορ κλάσης.