Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Προκλητικοί και «τσεκούρια» οι Ισραηλινοί! (vid)

Προκλητικοί και «τσεκούρια» οι Ισραηλινοί! (vid)
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 20:55

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν το Σάββατο (29/6) στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Χάποελ Μπερ Σεβά στην Πολωνία. Με τους ποδοσφαιριστές των Ισραηλινών να νομίζουν ότι παίζουν σε… ρινγκ!

Πιο αναλυτικά, οι παίκτες της Χάποελ έπαιζαν πολύ δυνατά, στα όρια του αντιαθλητικού, ρίχνοντας πολύ… ξύλο. «Τσεκούρια» και άκρως προκλητικοί οι Ισραηλινοί. Κάτι πραγματικά απαράδεκτο για ένα φιλικό προετοιμασίας!

Μάλιστα, ένα μαρκάρισμα στον Ομάρ Ελαμπντελαουί ήταν για κόκκινη κάρτα και… βάλε! Με τις τάπες στον αστράγαλο o Γιοσέτι! «Πάγωσαν» οι «ερυθρόλευκοι» (και όχι μόνο) με την εν λόγω φάση, την οποία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Με τον Νορβηγό μπακ των Πειραιωτών να πονάει και να γίνεται αμέσως αλλαγή από τον Πέδρο Μαρτίνς, δίνοντας τη θέση του στον Θανάση Ανδρούτσο.

Φοβερά πράγματα…

Διαβάστε επίσης

Άνοιξε λογαριασμό και ο Βαλμπουενά!

Άνοιξε λογαριασμό και ο Βαλμπουενά!

Μετά τον Ντουρμισάι και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε στο ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Θρύλου.

Θετικός όσο… παίχτηκε ποδόσφαιρο!

Θετικός όσο… παίχτηκε ποδόσφαιρο!

Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με την Χάποελ Μπερ Σεβά στο 2ο φιλικό προετοιμασίας του στην Πολωνία. Πολύ σκληρό παιχνίδι από τους Ισραηλινούς, οι οποίοι «χάλασαν» το ματς. Ντουρμισάι και Βαλμπουενά τα γκολ των Πειραιωτών.