Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κρατάω τη θετική εικόνα μας στα πρώτα λεπτά»

«Κρατάω τη θετική εικόνα μας στα πρώτα λεπτά»
Σάββατο, 29 Ιουνίου 2019 - 21:19

Την καλή παρουσία του Ολυμπιακού στα πρώτα λεπτά του φιλικού με την Χάποελ Μπερ Σεβά, καθώς και τη βελτίωση των Πειραιωτών σε σχέση με το ματς με την Πόγκον, κρατάει ο Πέδρο Μαρτίνς, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του φιλικού με τους Ισραηλινούς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στάθηκε επίσης και στα δυνατά μαρκαρίσματα των παικτών της Μπερ Σεβά, που δεν επέτρεψαν να γίνει παιχνίδι, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αναφέρθηκε και στους Λάζαρ Ραζντέλοβιτς και Ρούμπεν Σεμέδο, οι οποίοι έκαναν το ντεμπούτο τους με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το φιλικό παιχνίδι με την Μπερ Σεβά:

«Δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά εν μέρει είδαμε ένα ποδόσφαιρο που θέλουμε από τον Ολυμπιακό. Στα πρώτα 20-30 λεπτά δείξαμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε. Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός, αλλά εμείς κρατάμε αυτά τα λεπτά που ανέφερα. Μπορούσαμε και δεύτερο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Το 1-1 του αντιπάλου προήλθε από δικό μας λάθος. Σε γενικές γραμμές είδαμε κάποια θετικά πράγματα στο παιχνίδι μας. Χθες είδαμε κάποια λάθη από την άμυνα προς την επίθεση. Είχαμε καλύτερη κατοχή της μπάλας σήμερα σε σχέση με χθες. Σε γενικές γραμμές κρατάω την θετική εικόνα τα πρώτα λεπτά».

Για το ντεμπούτο των Σεμέδο και Ραντζέλοβιτς:

«Ο Ραντζέλοβιτς πρώτη φορά δούλεψε με εμάς και αυτή ήταν στο σημερινό ματς. Σιγά-σιγά θα μπουν όλοι σε ρυθμό. Και για τον Σεμέδο θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα φιλικά που έχουμε».

Διαβάστε επίσης

Στη... σέντρα τον Ιβάν ο μπαμπάς Λουτσέσκου!

Στη... σέντρα τον Ιβάν ο μπαμπάς Λουτσέσκου!

«Καρφιά» του Μιρτσέα Λουτσέσκου προς τον ΠΑΟΚ για τις μεταγραφές που δεν γίνονται, τονίζοντας ότι ο υιός του κάνει ένα βήμα μπροστά με την απομάκρυνσή του από τους Θεσσαλονικείς.

Άνοιξε λογαριασμό και ο Βαλμπουενά!

Άνοιξε λογαριασμό και ο Βαλμπουενά!

Μετά τον Ντουρμισάι και ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού σκόραρε στο ματς με την Χάποελ Μπερ Σεβά το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Θρύλου.