Ντουντούκα
ΠΑΘΟΣ! Πάμε να το γεμίσουμε...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Το ρεπορτάζ για Ελ Αραμπί

Το ρεπορτάζ για Ελ Αραμπί
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 09:37

Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τον Γκερέρο να βρίσκει δίχτυα κόντρα στη Λέγκια Γκντανσκ και γνωρίζει ότι στο πρόσωπο του Ισπανού φορ βρίσκει πάντα μία αξιόπιστη λύση για το γκολ. Ο Σολδάνο προσπαθεί, σε κάθε ευκαιρία που του δίνεται, ολοένα και περισσότερο να μπαίνει στην πραγματικότητα του Θρύλου και να βάλει για τα καλά μπροστά, ώστε να έχει μία καλύτερη σεζόν από την περσινή (ήρθε στα μισά). Ο Φιορίν Ντουρμισάι έχει δείξει ήδη πολλά θετικά στοιχεία και διεκδικεί επάξια το να βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Πορτογάλου προπονητή, για την επίθεση.

Ο Ολυμπιακός, ωστόσο, συνεχίζει να παλεύει το θέμα σέντερ φορ, αφού η Διοίκηση και ο Πέδρο Μαρτίνς αναζητούν «το κάτι παραπάνω», σε ό,τι αφορά το γκολ. Ήδη ο Θρύλος έκανε «το κάτι παραπάνω» στα άκρα, όπου πρόσθεσε τον Ματιέ Βαλμπουενά, για να συνθέσει μαζί με τον Ποντένσε ένα… φονικό δίδυμο ακραίων. Παράλληλα, η Διοίκηση του Ολυμπιακού έκανε «το κάτι παραπάνω» και στην άμυνα, φέρνοντας τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος ήδη από τα πρώτα φιλικά δείχνει την κλάση του. Τώρα, θέλει «το κάτι παραπάνω» και στην επίθεση.

Σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή», την εφημερίδα που έχει, όσο καμία άλλη, το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού, ο Θρύλος έχει καταθέσει βελτιωμένη οικονομική προσφορά στον Ελ Αραμπί. Η υπόθεση του Μαροκινού φορ δείχνει να προκρίνεται και ο Ολυμπιακός να την «κυνηγάει» περισσότερο, ωστόσο το μόνο που μπορεί να κάνει, αυτή τη στιγμή, είναι να περιμένει την… ετυμηγορία του παίκτη.

Όπως και να ‘χει, το θέμα του φορ προχωράει, αφού ο Ολυμπιακός δεδομένα χρειάζεται ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, όπως από κοινού έχουν διακρίνει ο Πέδρο Μαρτίνς και η Διοίκηση του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης