Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τα όργανα σταμάτησαν για να μοιράσουν τα πόστα

Τα όργανα σταμάτησαν για να μοιράσουν τα πόστα
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 08:56
Αρθρογράφος: Βαϊος Μπαλάφας
ΒΑΪΟΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Αυτή τη φορά κανείς δεν ξέρει πόσο μακριά θα πάει η βαλίτσα... Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η ΕΠΟ δεν μπορεί να βοηθήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο, παρά το βυθίζει σε τέλμα, καθώς αναλώνεται στον εσωτερικό «εμφύλιο» πόλεμο και η κάθε πλευρά, δηλαδή το μπλοκ του βορρά και του νότου, αντίστοιχα, για το καλό του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Οσοι γνωρίζουν καλά το παρασκήνιο προβλέπουν ότι το επόμενο κρας τεστ ασφαλώς και θα είναι η διαιτησία. Δεν εννοούμε τους πίνακες αλλά τη φιλοσοφία που θα επικρατεί από τα σφυρίγματα, τους ορισμούς, τις τιμωρίες, μετά το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Πάντως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τη ΓΣ της περασμένης εβδομάδας άρχισαν να διαμοιράζουν τα... ιμάτια της ομοσπονδίας ενώ οι πίνακες διαιτητών, όπως έχουμε ξαναγράψει, θα είναι με «φιλοσοφία ΟΗΕ και ΝΑΤΟ», δεν θα πειράζει ο ένας τον άλλον, όμως όλοι θα κυνηγούν τον Ολυμπιακό.

Οσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις, και το παρασκήνιο βεβαίως βεβαίως, είναι στο ίδιο έργο θεατές. Η ιστορία έχει δείξει ότι είναι αδύνατο να συνυπάρξουν τα δυο μπλοκ του βορρά και του νότου, αντίστοιχα.

Μια συνύπαρξη, η οποία έχει επιφανειακή ηρεμία και δεν βοηθά το ελληνικό ποδόσφαιρο, επειδή τα «μαχαίρια» δεν θα αργήσουν να βγουν ξανά. Αυτή τη φορά μπορεί να έχουμε αλλαγές σε πόστα, αναδιάρθρωση του ΔΣ, ακόμη και επιτροπών, καθώς γίνεται προσπάθεια αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Αλλαγές θα γίνουν μόνο, αν δεν γίνουν αιτία νέων τσακωμών...

Πάντως, πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος έχασε ξανά πόντους, επειδή την κρίση δεν χειρίστηκε ο ίδιος αλλά οι Χούμπελ, Λυσάνδρου, μαζί και ο Φούσεκ. Οι ξένοι έκαναν τα πάντα για να... χτιστούν νέες γέφυρες και θα πάνε το «ελληνικό πρόβλημα» μέρα με τη μέρα...

Διαβάστε επίσης

Και η Τραμπζονσπόρ για Ελ Αραμπί...

Και η Τραμπζονσπόρ για Ελ Αραμπί...

Οι Τούρκοι τονίζουν ότι μπαίνει δυνατά στη «μάχη» για τον 32χρονο επιθετικό, τον οποίο φέρεται να έχει πολύ ψηλά στη λίστα του και ο Ολυμπιακός.