Ντουντούκα
Δεν καταλαβαίνουμε από προπαγάνδα εμείς! Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Τίποτα δεν θα «πέφτει κάτω»!

Τίποτα δεν θα «πέφτει κάτω»!
Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019 - 16:12

Με τα «όργια», μάρτυρες των οποίων γινόμαστε καθημερινά γύρω μας, να συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ένα είναι το βέβαιο: Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν πρόκειται να καθίσει με σταυρωμένα τα χέρια. Την ώρα που μία… απερχόμενη κυβέρνηση αφήνει… προίκα στον ΠΑΟΚ, «έναν σκασμό» από τα λεφτά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ (!!!!), ο Θρύλος δίνει τη μάχη του απέναντι σε όλη αυτή τη φαρσοκωμωδία!

Η σημερινή (Πέμπτη 4/7), συμπληρωματική καταγγελία, την οποία έκανε η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στον Άρειο Πάγο, για να διερευνηθούν τυχόν ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ, για το θέμα της συμφωνίας των τηλεοπτικών δικαιωμάτων της Superleague 2 (και όχι μόνο…), δείχνει τη σαφή πρόθεση των «ερυθρολεύκων» να μην αφήνουν τίποτα να «πέσει κάτω».

Το θέμα δεν πρόκειται να λήξει εδώ, ο Ολυμπιακός δεν ήταν και δεν θα γίνει ποτέ «αμέτοχος θεατής» σε κάθε μορφής «κακώς κείμενα», τα οποία ακόμη και ένα… νήπιο θα έβλεπε πεντακάθαρα. Απέναντι στη βαριά ομίχλη, η οποία εδώ και δύο χρόνια κάθεται πάνω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, συνολικά, ο μεγαλύτερος και σπουδαιότερος πρεσβευτής του στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός, δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Λίγες ημέρες πριν τις βουλευτικές εκλογές, το ΣΚΑΝΔΑΛΟ που προχωρά με το τηλεοπτικό συμβόλαιο του ΠΑΟΚ, το οποίο προφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω της ΕΡΤ, από τα χρήματα του ελληνικού λαού, αλλά και όχι μόνο, δεν θα κρυφτούν «κάτω από το χαλάκι»…

Τον Ολυμπιακό θα τον βρίσκουν απέναντι, όσοι νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με το ελληνικό ποδόσφαιρο...

Διαβάστε επίσης

Σα: «Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε»

Σα: «Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε»

Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας επεσήμανε, αποκλειστικά στο One Channel, ότι στον Θρύλο ξέρουν τα λάθη που έγιναν και θα δουλέψουν για να τα διορθώσουν.