Ντουντούκα
Όχι έτσι, Θρύλε!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Επέμενε ο Μαρτίνς για Ελ Αραμπί

Επέμενε ο Μαρτίνς για Ελ Αραμπί
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 17:17
Αρθρογράφος: Διονύσης Βερβελές
ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΒΕΡΒΕΛΕΣ

Ο Πέδρο Μαρτίνς τις τελευταίες ημέρες, δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση. Και αναφέρομαι στο θέμα του φορ. Είχε μεγάλο άγχος γιατί έβλεπε τον χρόνο να περνά και τον Ολυμπιακό να μην καταλήγει σε κάποια περίπτωση.

Αυτό που ήθελε, ήταν να δει τον παίκτη με την ομάδα μέσα στο Σαββατοκύριακο. Να τον έχει δηλαδή για τα φιλικά στην Αυστρία και μπροστά για δύο γεμάτες εβδομάδες, μέχρι τα ματς με την Πλζεν.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να κοίταξε αρκετές περιπτώσεις για φορ, αλλά κατέληξε στον Μαροκινό με γαλλικό διαβατήριο, Ελ Αραμπί.

Μια μηχανή των γκολ, όπως μαρτυρούν και οι αριθμοί του. Ο Πορτογάλος προπονητής έτσι, βλέπει τη διοίκηση να υλοποιεί μια σημαντική επιθυμία του, ενόψει και της συνέχειας. Της δύσκολης συνέχειας, όπου τον θέλει να μοντάρει την ομάδα που θα δούμε στα προκριματικά.

Δίνεται τέλος έτσι, σε μια μεταγραφική υπόθεση που απασχόλησε την ομάδα αρκετό καιρό. Ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Ελ Αραμπί, για τον οποίο επέμενε ο Μαρτίνς. Του αρέσουν τα χαρακτηριστικά του, γι' αυτό και είχε δώσει το "οκ"γι' αυτόν και απέρριψε άλλους.

Διαβάστε επίσης