Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος 5 αστέρων!

Θρύλος 5 αστέρων!
Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2019 - 19:46

Εκπληκτικός ο Ολυμπιακός κόντρα στην Γιαγκελόνια! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με το εμφατικό 5-0 της Γιαγκελόνια, πραγματοποιώντας το καλύτερό τους παιχνίδι μέχρι στιγμής στη φετινή τους προετοιμασία.

Ο Θρύλος έδειξε ότι ανεβάζει στροφές όσο περνάνε οι ημέρες, παρουσιάζοντας φιλικό με φιλικό ολοένα και καλύτερη εικόνα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Πειραιώτες, οι οποίοι δεν απειλήθηκαν ποτέ από τους Πολωνούς, ο Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, φτάνοντας τα 4 γκολ στη φετινή προετοιμασία της ομάδας. Τρομερή εμφάνιση και από τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος είχε δύο ασίστ, σε μία γενικά εξαιρετική ημέρα για όλους τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μπα είχε ανοίξει το σκορ της αναμέτρησης με το «παρθενικό» του γκολ στους «ερυθρόλευκους», ενώ ο Φορτούνης με ένα φανταστικό σουτ στην κίνηση, έπειτα από ασίστ του Ραντζέλοβιτς διαμόρφωσε το τελικό 5-0 της αναμέτρησης.

Άκρως θετικά στοιχεία για τους ποδοσφαιριστές του Πέδρο Μαρτίνς, οι οποίοι σκόραραν 5 γκολ, την ημέρα όπου ο Θρύλος ήρθε σε συμφωνία με τον παικταρά γκολτζή Ελ Αραμπί!

Ξεχώρισαν επίσης και πάλι οι Βαλμπουενά και Σουρλής στο πρώτο μέρος, ενώ πάρα πολύ θετικός ήταν και ο Ραντζέλοβιτς.

Εκπληκτικός Θρύλος!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με τον Πέδρο Μαρτίνς να δοκιμάζει και πάλι να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-4-2, με τους Γκερέρο και Σολδάνο στην κορυφή της επίθεσης. Κάτι το οποίο λειτούργησε εξαιρετικά για τους «ερυθρόλευκους», όπως μαρτυρά και το τελικό 3-0 των Πειραιωτών στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Κάτω από τα δοκάρια της εστίας του Θρύλου ξεκίνησε ο Σα, με τους Τοροσίδη, Αβραάμ, Μπα και Κούτρη στην άμυνα. Οι Ανδρούτσος και Σουρλής ξεκίνησαν στον άξονα, βασικοί στις πτέρυγες ήταν οι Μασούρας, Βαλμπουενά και στην κορυφή όπως προαναφέραμε οι Γκερέρο, Σολδάνο.

Οι ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού ξεκίνησαν με μεγάλη όρεξη την αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν από πολύ νωρίς το προβάδισμα στο σκορ με τον Μπα’ στο 11’ να πετυχαίνει με ωραίο σουτ του πρώτο του τέρμα στον Ολυμπιακό. Η φάση ξεκίνησε από τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος ήταν πραγματικά εντυπωσιακός, έχοντας συμμετοχή και στα τρία γκολ των Πειραιωτών στο πρώτο μέρος.

Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών στο 31’ έκλεψε την μπάλα πίσω από τη μεσαία γραμμή και αφού διένυσε αρκετά μέτρα, έδωσε την ασίστ στον Γκερέρο, με τον Ισπανό φορ με ωραίο σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή της Γιαγκελόνια να κάνει το 2-0. Στο 38’ ο Ολυμπιακός έγινε και πάλι απειλητικός, με τον Ισπανό επιθετικό να τραντάζει με δυνατό σουτ το οριζόντιο δοκάρι των Πολωνών.

Λίγο αργότερα, στο 45’ ο Γκερέρο κατάφερε και πάλι να στείλει την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, με τον Ισπανό επιθετικό να εκμεταλλεύεται την φανταστική κάθετη πάσα του Γιώργου Μασούρα και με εξαιρετική λόμπα να «κρεμάει» τον πορτιέρο των Πολωνών, διαμορφώνοντας το 3-0 για το πρώτο μέρος. Ένα πρώτο ημίχρονο που αδιαμφισβήτητα ήταν το καλύτερο στο στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών μέχρι στιγμής.

Απόλυτη υπεροχή και πεντάρα!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε και στο 2ο μέρος με την ίδια ενδεκάδα, συνεχίζοντας να έχει την απόλυτη υπεροχή της αναμέτρησης. Οι Πειραιώτες, μάλιστα, κατάφεραν στο 57’ και πάλι με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο να σημειώσουν και 4ο γκολ στην αναμέτρηση, με τον Ισπανό φορ να δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, στέλνοντας μήνυμα ότι είναι εδώ, έτοιμος να βοηθήσει και τη νέα σεζόν την ομάδα του.

Έπεσε ο ρυθμός...

Στη συνέχεια της αναμέτρησης ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές, οι οποίες έριξαν τον ρυθμό του αγώνα. Οι «ερυθρόλευκοι», ωστόσο, έφτασαν και σε 5ο τέρμα, με τον Φορτούνη με τρομερό σουτ στο 77’, έπειτα από εξαιρετική ασίστ με εξωτερικό φάλτσο του Ραντζέλοβιτς να σκοράρει για το τελικό 5-0 υπέρ του Θρύλου. Πάντως, παρά το γεγονός ότι οι αλλαγές επηρέασαν ξεκάθαρα τους «ερυθρόλευκους», δεν απειλήθηκαν ποτέ στον αγώνα, με τον αμυντικό προσανατολισμό των Πειραιωτών να παίρνει πολύ μεγάλο βαθμό.

Επόμενο φιλικό, πλέον, για τους Πειραιώτες την προσεχή Δευτέρα (08/07) κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου στην Αυστρία.

Ολυμπιακός: Σα (62’ Τζολάκης), Τοροσίδης (62’ Ομάρ), Αβραάμ, Μπα (62’ Σεμέδο), Κούτρης (62’ Μαρτίνης), Ανδρούτσος (62’ Μπουχαλάκης), Σουρλής (62’ Γκιλιέρμε), Γιώργος Μασούρας (62’ Ραντζέλοβιτς), Βαλμπουενά (62’ Ποντένσε), Γκερέρο (62’ Φορτούνης), Σολδάνο (62’ Ντουρμισάι).

Διαβάστε επίσης

«Ευχαριστημένος με τα πρώτα 60 λεπτά»

«Ευχαριστημένος με τα πρώτα 60 λεπτά»

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρά την εμφατική νίκη του Ολυμπιακού με 5-0 επί της Γιαγκελόνια τόνισε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από το τελευταίο μέρος της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης.

Χατ-τρικ ο Γκερέρο! (vids)

Χατ-τρικ ο Γκερέρο! (vids)

Φανταστικός ο Ισπανός επιθετικός, ο οποίος με τα 3 γκολ κόντρα στην Γιαγκελόνια έφτασε τα 4 στη φετινή προετοιμασία των Πειραιωτών.