Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έκανε τη διαφορά όπου και αν αγωνίστηκε! (vids)

Έκανε τη διαφορά όπου και αν αγωνίστηκε! (vids)
Σάββατο, 6 Ιουλίου 2019 - 01:05

Ο Ολυμπιακός ήθελε έναν παίκτη που να βάζει την μπάλα με ευκολία στα αντίπαλα δίχτυα. Έναν επιθετικό «killer», ο οποίος θα μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε άμυνα, με οποιοδήποτε τρόπο.

Αυτός ο παίκτης είναι ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός παικταράς έχει αποδείξει στην έως τώρα καριέρα του ότι έχει και όλα τα παραπάνω στοιχεία, ενώ έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά σε οποιαδήποτε ομάδα και αν αγωνίζεται, σε οποιοδήποτε πρωτάθλημα.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους. Έκανε τη διαφορά στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Γρανάδα, σημειώνοντας 43 γκολ σε 130 συμμετοχές. Στο ισπανικό πρωτάθλημα που θεωρείται το καλύτερο μαζί με εκείνο της Αγγλίας.

Έκανε τη διαφορά στο Κατάρ με την Αλ Ντουχαΐλ, σημειώνοντας 74 γκολ σε 59 συμμετοχές, ξεχώρισε στην Σαουδική Αραβία με την Αλ Χιλάλ, μετρώντας 12 γκολ σε 21 εμφανίσεις. Ενώ την ίδια ώρα με τις δύο αυτές ομάδες στο AFC Champions League σημείωσε 20 γκολ σε 25 συμμετοχές.

Τέλος, εντυπωσίασε και στο γαλλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Καέν, όπου πέτυχε 28 γκολ σε 74 εμφανίσεις.

Συνολικά, λοιπόν, σε συλλογικό επίπεδο έχει πετύχει 178 γκολ σε 315 εμφανίσεις, ενώ σε αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τα 15 του τέρματα με την εθνική Μαρόκου σε 37 συμμετοχές, καταφέρνοντας να κάνει και εκεί τη διαφορά.

Ο Ελ Αραμπί έχει κάνει τη διαφορά σε όποια ομάδα και αν αγωνίστηκε. Και πλέον έρχεται στον Θρύλο, των Βαλμπουενά, Ποντένσε, Φορτούνη και των υπόλοιπων για να σπάσει τα προσωπικά του ρεκόρ, σημειώνοντας όσα περισσότερα τέρματα μπορεί.

Διαβάστε επίσης

Ο Ελ Αραμπί με την ερυθρόλευκη φανέλα! (pic)

Ο Ελ Αραμπί με την ερυθρόλευκη φανέλα! (pic)

Ο Μαροκινός παικταράς βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τους Πειραιώτες, οι οποίοι αναμένεται να ανακοινώσουν τις επόμενες ώρες και επίσημα τη μεταγραφή του στον Θρύλο.