Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η δικαίωση με Σουρλή!

Η δικαίωση με Σουρλή!
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 00:47

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει από τη φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι αδιαμφισβήτητα ο Βασίλης Σουρλής.

Ο μόλις 16χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του την περυσινή σεζόν τόσο στην Κ17 όσο και στην Κ19 των Πειραιωτών, κερδίζοντας έτσι μία θέση στην προετοιμασία με την πρώτη ομάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είχε παρακολουθήσει και ο ίδιος τον 16χρονο, έχοντας σχηματίσει πολύ καλά άποψη γι’ αυτόν. Μάλιστα, η γνώμη του για τον νεαρό άσο καλυτέρεψε ακόμη περισσότερο από την πρώτη ημέρα προετοιμασίας της ομάδας στο Ρέντη.

Ο Σουρλής πήρε την ευκαιρία στη συνέχεια στην Πολωνία, την οποία τράβηξε από τα μαλλιά. Ο νεαρός παίκτης του Ολυμπιακού έχει καταφέρει να κερδίσει τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος του έχει δώσει μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα φιλικά ματς των Πειραιωτών, το περισσότερο από τους μικρούς της ομάδας.

Κάτι το οποίο αξίζει να επισημάνουμε είναι ότι ο Σουρλής μέχρι πέρυσι αγωνιζόταν ως σέντερ φορ ή ως εξτρέμ, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον βάζει σε μία άγνωστη θέση γι αυτόν και μάλιστα, με την πρώτη ομάδα, στον άξονα.

Με τον 16χρονο να ανταποκρίνεται εξαιρετικά και στη συγκεκριμένη θέση, κλέβοντας τις εντυπώσεις και αν μη τι άλλο δικαιώνοντας τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και όλους τους ανθρώπους των Πειραιωτών για την ευκαιρία που του έδωσαν.

Ο Σουρλής έχει κερδίσει ήδη πάρα πολλά από τις ημέρες που βρίσκεται στην προετοιμασία με την ομάδα, κάθε ημέρα κερδίζει ολοένα και περισσότερα, τα οποία θα τον βοηθήσουν το επόμενο διάστημα να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το παιχνίδι του, καταφέρνοντας να πετύχει όλους τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

«Εξυγίανση» με... ουρά τα γήπεδα!

«Εξυγίανση» με... ουρά τα γήπεδα!

Οι Μελισσανίδης, Σαββίδης δεν πρέπει να έχουν παράπονο από την απερχόμενη Κυβέρνηση για τα θέματα της Νέας Φιλαδέλφειας και της νέας Τούμπας.