Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο τέλειος συνδυασμός για την επιστροφή στην κορυφή!

Ο τέλειος συνδυασμός για την επιστροφή στην κορυφή!
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 18:56

Συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού, με μοναδικό στόχο την περεταίρω ενίσχυση της ομάδας, ώστε να καταφέρει τη νέα σεζόν να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει στην κορυφή και στους τίτλους, εκεί δηλαδή όπου αξίζει να βρίσκεται.

Οι «ερυθρόλευκοι» προχωρούν σε μία ακόμη μεταγραφική κίνηση, φέρνοντας στη χώρα μας τον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, τον 19χρονο Σέρβο αμυντικό, ο οποίος έχει δείξει ότι έχει όλο το μέλλον μπροστά του για να διαπρέψει στο κορυφαίο επίπεδο.

Οι Πειραιώτες με τη μεταγραφή του Μάρκοβιτς έδειξαν για μία ακόμη φορά ότι επενδύουν και στο μέλλον, πραγματοποιώντας κινήσεις με παίκτες τόσο με εμπειρία όσο και με ταλέντο που έχουν όλο το μέλλον μπροστά τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κρατήσει τον Ζοσέ Σα, έχουν κάνει δικό τους τον Σιαμπάνη, έχουν αποκτήσει τους Μπα, Σεμέδο και πλέον Μάρκοβιτς στην άμυνα, τους Βαλμπουενά, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Ντουρμισάι, Μπρούνο, Κάιπερς, και Ελ Αραμπί στη μεσοεπιθετική τους γραμμή.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο Ολυμπιακός έχει ενισχυθεί με ποδοσφαιριστές με εμπειρία και τεράστια ποιότητα, όπως είναι οι Βαλμπουενά, Σουντανί, Σεμέδο και Ελ Αραμπί, αλλά και ποδοσφαιριστές νεαρής ηλικίας που έχουν όλα τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν τα επόμενα χρόνια. Την ώρα που ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν.

Αυτός ο συνδυασμός, της εμπειρίας, της ποιότητας με το ταλέντο και τα νιάτα, μαζί με την τεράστια στήριξη του κόσμου του Θρύλου (έχουν απομείνει λιγότερα από 2.000 διαθέσιμα εισιτήρια διαρκείας) αποτελούν αδιαμφισβήτητα τον οδηγό για την επιστροφή στην κορυφή τη νέα σεζόν.

Με όλους στην ομάδα να δείχνουν από πολύ νωρίς τις διαθέσεις τους, όντες αποφασισμένοι να κάνουν ο καθένας από την πλευρά του ό,τι μπορεί, ώστε να βοηθήσει τον Θρύλο να πετύχει τη νέα αγωνιστική περίοδο όλους τους στόχους του.

Διαβάστε επίσης

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σουντανί!

Ανεβάζει ρυθμούς ο Σουντανί!

Ο Αλγερινός επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και τις επόμενες ημέρες θα ανεβάσει στροφές, προκειμένου να μπορέσει να πάρει χρόνο συμμετοχής στα εναπομείναντα φιλικά των Πειραιωτών.