Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και πολλή μπάλα

Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και πολλή μπάλα
Κυριακή, 7 Ιουλίου 2019 - 19:41

Την πρώτη του προπόνηση επί αυστριακού εδάφους πραγματοποίησε την Κυριακή (7/7) ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την μίνι ταλαιπωρία που πέρασαν για να βρεθούν στην χώρα της κεντρικής Ευρώπης, μπήκαν και πάλι στο γήπεδο, συνεχίζοντας το πρόγραμμα που έχει ορίσει ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του.

Για μια ακόμα φορά, ο Πορτογάλος προπονητής δεν χαμήλωσε την ένταση. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης. Κάτι που δίνει εξαιρετική βαρύτητα ο Μαρτίνς, μιας και όπως έχουμε δει στα μέχρι τώρα φιλικά του Ολυμπιακού, θέλει οι παίκτες του να πιέζουν αρκετά ψηλά προκειμένου να κλέβουν πιο εύκολα την μπάλα.

Στη συνέχεια υπήρξαν ασκήσεις με μπάλα, με τον Μαρτίνς να χωρίζει τους παίκτες σε δύο γκρουπ. Στο τελευταίο κομμάτι, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις στο μισό γήπεδο, όπου βρέθηκε ένα γκρουπ παικτών κάνοντας ασκήσεις κατοχής, ενώ το άλλο γκρουπ στο άλλο μισό του γηπέδου έκανε ασκήσεις με μπάλα.

Διαβάστε επίσης

«Πάμε Αλγερία» (pic)

«Πάμε Αλγερία» (pic)

Ο Χιλάλ Σουντανί έστειλε το μήνυμά του στους συμπατριώτες του για τον σημερινό αγώνα κόντρα στη Γουινέα του Μαντί Καμαρά.