Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ελ Αραμπί στο «κάδρο»

Ο Ελ Αραμπί στο «κάδρο»
Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019 - 16:08

Πλησιάζει το φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου. Σημαντικό ματς. Με προοπτική… αποκαλύψεων ή… διαβεβαιώσεων. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει, εν πολλοίς, ήδη μία εικόνα, για το πως θα χειριστεί τα δύο ματς με τη Βικτόρια Πλζεν. Δεν περιμένει τα τελευταία φιλικά για να αποκτήσει εικόνα. Πλην, βέβαια, αποκαλύψεων…

Μία τέτοια… αποκάλυψη μπορεί να είναι σήμερα ο… νέος, Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Δεν θα πρέπει να ξενίσει κανέναν, εάν δούμε τον Μαροκινό Μπόμπερ να παίρνει χρόνο συμμετοχής, σε λίγες ώρες. Είναι σε καλή κατάσταση, δεν παρουσίασε εικόνα διακοπών, κατά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ενώ και η δίψα του είναι σε… ανεβασμένα επίπεδα. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, ότι ο Πέδρο Μαρτίνς έριξε απευθείας στη μάχη τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος παράλληλα δουλεύει εντατικά στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμος την κρίσιμη ώρα.

Το δεδομένο είναι ένα: Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει, ήδη, μία μεγάλη εικόνα, για το πως θα επιχειρήσει να αποκλείσει τη Βικτόρια Πλζεν. Και θυμίζουμε ότι είναι δύο παιχνίδια, τα οποία χρειάζονται διαχείριση. Το σημερινό φιλικό είναι πολύ δυνατό και θα δώσει την ευκαιρία στον κόουτς του Ολυμπιακού να κάνει ακόμη ένα βηματάκι, προς τις οριστικές αποφάσεις, για τους 11+3 που θα κοντράρουν τους Τσέχους, στις 23 και 30 το μηνός.

Διαβάστε επίσης