Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα βήμα κάθε φορά

Ένα βήμα κάθε φορά
Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019 - 10:26

Ο Πέδρο Μαρτίνς σχεδιάζει τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα κοντράρει και θα αποκλείσει τη Βικτόρια Πλζεν. Ένα-ένα τα βήματα. Προέχει η πρόκριση και η συνέχεια στα προκριματικά του Chmampions League. Ο Ολυμπιακος είναι ομάδα που ανήκει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και για αυτό θα δώσει τη «μάχη» του.

Ο Πορτογάλος είναι δίκαιος άνθρωπος. Πορεύεται με βάση αυτά που βλέπει κάθε μέρα στις προπονήσεις και στα φιλικά. Δεν κάνει πολιτική, δεν κάνει χάρες. Παίζουν όσοι δείχνουν ότι μπορούν να φέρουν την αποστολή σε πέρας…

Πολλά θα αλλάξουν από τώρα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, μέχρι τα μέσα της σεζόν και μέχρι το τέλος αυτής. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δείξει ότι δεν «κολλάει» στις σκέψεις του και δεν φοβάται να κάνει αλλαγές, όταν βλέπει ότι μπορεί να πάρει καλύτερα πράγματα στο γήπεδο, με άλλες λύσεις. Η ουσία είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός και η ομάδα συνολικά, οφείλουν να κάνουν ένα βήμα κάθε φορά.

Και να αρχίσουν από την Πλζεν, κρατώντας τη σκέψη μόνο εκεί.

Διαβάστε επίσης

Δοκιμασμένη «συνταγή»

Δοκιμασμένη «συνταγή»

Όπως με τους Σισέ, Μαντί Καμαρά και Ουσεϊνού Μπα, ο Ολυμπιακός φροντίζει όχι μόνο για το «τώρα», αλλά και για το «αύριο».

Αυτό το… απρόβλεπτο (vid)

Αυτό το… απρόβλεπτο (vid)

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχει πολλά να δώσει στον Ολυμπιακό. Κυρίως, όμως, έχει να δώσει μπόλικη… μαγεία!