Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού! (pic)

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού! (pic)
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 - 17:55

Το Αμβούργο θα αντιμετωπίσει στις 19:00 ο Ολυμπιακός στο τελευταίο του φιλικό στην Αυστρία, πριν την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έκανε γνωστούς πριν από λίγη ώρα τους ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα των Πειραιωτών για τη φιλική αναμέτρηση με την γερμανική ομάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε να προχωρήσει σε πάρα πολλές αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, με τον Ρούμπεν Σεμέδο να είναι ο μόνος που ξεκινάει και σήμερα στην αρχική ενδεκάδα των Πειραιωτών.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τζολάκης θα βρεθεί κάτω από την εστία των «ερυθρόλευκων», με τους Γιάννη Μασούρα, Αβραάμ, Σεμέδο και Τσιμίκα να συμπληρώνουν την 4αδα της άμυνας.

Στον άξονα θα βρεθούν οι Σουρλής, Ανδρούτσος, ενώ πιο μπροστά ξεκινούν οι Ραντζέλοβιτς Φορτούνης, Σολδάνο και Ντουρμισάι.

Αναλυτικά η ενδεκάδα του Ολυμπιακού:

Τζολάκης, Μασούρας, Αβραάμ, Σεμέδο, Τσιμίκας, Σουρλής, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Σολδάνο, Ντουρμισάι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η ενδεκάδα της ομάδας μας για το φιλικό ματς κόντρα στo Αμβούργο! / The line-up for today's friendly match against @hsv! ????⚪️ #Οlympiacos #FriendlyMatch #OLYHSV #LineUp

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη olympiacosfc (@olympiacosfc) στις

Διαβάστε επίσης

Στο δρόμο για το γήπεδο...

Στο δρόμο για το γήπεδο...

Ο Ολυμπιακός αναχώρησε στις 17:15 (ώρα Ελλάδος) για το γήπεδο όπου θα αντιμετωπίσει το Αμβούργο στις 19:00, στο τελευταίο του φιλικό, πριν την επιστροφή στη χώρα μας.

Ατομικό ο Ελ Αραμπί το πρωί

Ατομικό ο Ελ Αραμπί το πρωί

Ο Μαροκινός μπόμπερ ανεβάζει ρυθμό μέρα με τη μέρα, αλλά δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με το Αμβούργο.