Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Άνοιξε λογαριασμό ο Σεμέδο! (vid)

Άνοιξε λογαριασμό ο Σεμέδο! (vid)
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 - 20:41

Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού σημείωσε ο Ρούμπεν Σεμέδο στο φιλικό με το Αμβούργο.

Ο Πορτογάλος αμυντικός του Θρύλου έπιασε πολύ ωραία, δυνατή, καρφωτή κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Βαλμπουενά στο 80’ της αναμέτρησης, στέλνοντας την μπάλα στο βάθος της εστίας των Γερμανών.

Ο Σεμέδο έχει δείξει και στα προηγούμενα φιλικά ότι είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι και ότι θα δώσει πάρα πολλές βοήθειες στις στημένες μπάλες τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, κάτι το οποίο έκανε φανερό και κόντρα στο Αμβούργο με το τρομερό γκολ που πέτυχε.

Άνοιξε λογαριασμό ο Πορτογάλος παικταράς, σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τους «ερυθρόλευκους», το οποίο όπως είναι φυσικό πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του.

Δείτε ΕΔΩ το γκολ του Σεμέδο.

Διαβάστε επίσης

Άρεσε (και) ο... νέος Ολυμπιακός!

Άρεσε (και) ο... νέος Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος αγωνίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα, ήρθε ισόπαλος 1-1 κόντρα στην γερμανική ομάδα στο τελευταίο του φιλικό ματς στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο εξαιρετικός Σεμέδο με καρφωτή κεφαλιά το μοναδικό γκολ των «ερυθρόλευκων».

Πρόβλημα με Φορτούνη...

Πρόβλημα με Φορτούνη...

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε στο 66’ της φιλικής αναμέτρησης με το Αμβούργο, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να παίρνει τη θέση του.