Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντεμπούτο για τον Σουντανί!

Ντεμπούτο για τον Σουντανί!
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2019 - 20:35

Την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα του Ολυμπιακού πραγματοποίησε στο φιλικό με το Αμβούργο ο Χιλάλ Σουντανί.

Ο Αλγερινός παικταράς μετά από ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που είχε αποκομίσει ανέβασε τις τελευταίες ημέρες σιγά-σιγά ρυθμούς, με τον Πέδρο Μαρτίνς να του δίνει έτσι χρόνο συμμετοχής κόντρα στους Γερμανούς, περνώντας τον στον αγωνιστικό χώρο στο 79' στη θέση του Ραντζέλοβιτς.

Ο Σουντανί κάνει αγώνα δρόμου για να είναι πανέτοιμος στο πρώτο ματς της νέας σεζόν κόντρα στην Βικτόρια Πλζεν για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και μέσα από τα φιλικά, αλλά και τις προπονήσεις θα ανεβάσει «στροφές», ώστε να τα καταφέρει.

Διαβάστε επίσης

Άνοιξε λογαριασμό ο Σεμέδο! (vid)

Άνοιξε λογαριασμό ο Σεμέδο! (vid)

Ο Πορτογάλος αμυντικός με δυνατή, καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0 στο φιλικό με το Αμβούργο, σημειώνοντας το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Άρεσε (και) ο... νέος Ολυμπιακός!

Άρεσε (και) ο... νέος Ολυμπιακός!

Ο Ολυμπιακός, ο οποίος αγωνίστηκε με πολλά νέα πρόσωπα, ήρθε ισόπαλος 1-1 κόντρα στην γερμανική ομάδα στο τελευταίο του φιλικό ματς στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο εξαιρετικός Σεμέδο με καρφωτή κεφαλιά το μοναδικό γκολ των «ερυθρόλευκων».

Πρόβλημα με Φορτούνη...

Πρόβλημα με Φορτούνη...

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού αποχώρησε στο 66’ της φιλικής αναμέτρησης με το Αμβούργο, με τον Ματιέ Βαλμπουενά να παίρνει τη θέση του.

«Καλή τύχη» (pic)

«Καλή τύχη» (pic)

Ο Σάσα Ζντιέλαρ έστειλε τις ευχές του στον Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.